od dzis jeżdżę z nowym sprzegiełkiem 210mm , na razie na małej dawce i LDA obrucone tak jak w serii ale myślę że kilka dni wystarczy żeby sie wszystko ułozyło i będzie można znowu modzić

Tomek szykuj imbusy

Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Jakoś dziwnie idzie ten golfik... jakaś ściemaKrzylu pisze:widzieliscie ten filmik![]()
ciekawi mnie jak podlaczyl stary licznik do komputeraz z silnika 2.0TDI
Przyłącze się do pytania kolegi, bo moje sprzęgło też niedługo zakończy żywot i trzeba będzie wyłożyć "trochę" grosza, a chciałbym zrobić to raz i porządnie. Co polecacie założyć, jakieś większe da rade bez przeróbek? Dodam że ja mam skrzynie 4S, ale to chyba bez różnicy...emssi20 pisze:Jakie wy macie sprzęgła w 1V, JR, RA, SB, szczególnie w tych podkręconych?
Też mi się tak wydaje- zauważcie w 27 sek. widać środkową linie przerywaną wydaje mi się że przy ponad 200 to ta przerywana zamieniła by się w ciągłąadam16v pisze:Krzylu napisał/a:
widzieliscie ten filmik
ciekawi mnie jak podlaczyl stary licznik do komputeraz z silnika 2.0TDI
Jakoś dziwnie idzie ten golfik... jakaś ściema
Jak narazie wszystko chodzi fajnie. Jak to nie ładuje od samego dołu, i jak to wysterowałeś? Po przez MBC tylko szybciej zaczyna ładowac od dołu co akurat jest jak najbardziej pożądanevision pisze:adam16v i jak tam motorek się trzyma ? ja mam 0.9 wysterowane na samym zaworze i przy 100 km mam 0.5 bara ustawiłem tak że z samego dołu nie ładuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości