Vw golf II 1v moc?
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Vw golf II 1v moc?
Witam.Ile można wykrzesać z seryjnych gratów koników? Bo zdolności manualbych raczej nie posiadam żeby zmienić pompe czy cuś
Ktoś może jest z Krakowa żeby się umówić i zrobić?
Pozdrawiam
Ktoś może jest z Krakowa żeby się umówić i zrobić?
Pozdrawiam
Vw golf II 1v moc?
Jest masa tematów o tej tematyce wystarczy poszukać. Jeżeli chcesz cokolwiek zrobić podaj najpierw co posiadasz pod maską. Masz eko pompę czy z LDA? Ile mocy? zależy od tego w jakim stanie masz auto i tego co w nim posiadasz.
Tuning D/TD/MTDI? Pisz PW.
- dominik29a
- Nowicjusz
Vw golf II 1v moc?
Z tego silnika to już nic nie wydusi, raczej xd... podstawa to pompa z LDA, później można się pobawić dawką doładowaniem .
Vw golf II 1v moc?
Posiadam eko pompe.Silnik w dobrej kondycji tylko lubi sobie czasami zakopcic przy wysokich obrotach ale pewnie ze ma kat.Jest ktos z okolic krk zeby mi pomogl w modzeniu?
- dominik29a
- Nowicjusz
Vw golf II 1v moc?
Chętnie bym zobaczył twojego golfa xd ale jak mi sie sesja skończy teraz nie bardzo mam czas.
Vw golf II 1v moc?
Miałem kiedyś 1V pancerny motor... Jeżeli chcesz sobie cokolwiek modzić poszukaj nowej pompy lub góry z LDA.
Tuning D/TD/MTDI? Pisz PW.
Vw golf II 1v moc?
zrób górę pompy (foto)
poczytaj
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=176&t=55547" onclick="window.open(this.href);return false; na początek
poczytaj
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=176&t=55547" onclick="window.open(this.href);return false; na początek
Golf Mk4 1.8t ARY 187km
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Re: Vw golf II 1v moc?
Ostatnio zauwazylem ze ponad 3.5 tys auto prawie nie ciagnie juz strasznie ospale jest.Jak podkrecic turbine?
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Vw golf II 1v moc?
A tak zapytam, po co? Czarno jest strasznie z tyłu, że chcesz więcej powietrza dostarczyć do cylindrów? Jak nie, to nie ma paliwa, czyli jeśli nie masz LDA, to zmiana pompy na taką z LDA.