dokładnie, teraz na rynku jest tyle produktów więc jest w czym wybierać i co testować

każdy kupi coś dla siebie w miarę możliwości budżetu
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
A dzis wlasnie odebralem Pete's 53 black Pearl limotowana wersja tylko 5000 sztuk kazdy pojemnik numerowanyvw_golf3 pisze:miHoo79
dokładnie, teraz na rynku jest tyle produktów więc jest w czym wybierać i co testować
każdy kupi coś dla siebie w miarę możliwości budżetu
Posmaruje pewnie ze 3 razy auto i sprzedam.... ale tylko po to zeby wyprobowac cos innegopusieq pisze:Ja poważnie zastanawiałem się nad Pete's, ale w tym roku sobie daruje chyba. A z tym Pete's to nie jest tak, że te 5000 szt. wychodzi co jakiś czas?
miHoo79 pisze:A dzis wlasnie odebralem Pete's 53 black Pearl limotowana wersja tylko 5000 sztuk kazdy pojemnik numerowany
Dokładnie tak, jest to numeracja z danej partii producenta, więc nazywanie 53 limitowanym woskiem jest krótko mówiąc lekko naciąganepusieq pisze:A z tym Pete's to nie jest tak, że te 5000 szt. wychodzi co jakiś czas?
do trzeciego myciaMiras_Szczecin pisze:Chce trochę odświeżyć lakier
OKShmatan pisze:-prewash, mycia, glinkowania i inne świństwa
OKShmatan pisze:Poorboys World Professional Polish 2
Wg mnie bez sensu - PP usunie, oczyści, zrobi co ma cleaner za zadanie pod wosk i będzie luxShmatan pisze:Autoglym Super Resin Polish
OK dałbym dwie warstwy w odstępie kilku godzinShmatan pisze:Poorboys World EX-P pure sealant
Na EX-P? Why? To niczego nie zmieni, niczego nie doda - wg mnie bez sensuShmatan pisze:Dodo Juice Purple Haze
OKShmatan pisze:Poorboys World Quick Detailer
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości