Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Poczekamy może ktoś coś jeszcze napisze ale ja obstawiam, że:Shmatan pisze:chyba że ktoś coś innego jeszcze wymyśli
spłynie jako pierwsze,Shmatan pisze:-srp -> ph
będzie kolejne out, aShmatan pisze:-pp2 -> srp -> ex-p -> ph
posiedzi jeszcze długo i będzie się z dwóch poprzednich śmiałShmatan pisze:-pp2 -> ex-p-> ex-p
Tego to najstarsi górale ci nawet nie powiedząKnightRider1986 pisze:Drastycznie?? Z jakiego okresu do jakiego??
Wszystko zależy od tego ile zamierzasz wydać na zestaw..dupcia pisze:witam
czytam wszystkie posty i już sam niewiem co lepsze dla lakieru.
Posiadam Golfa IV granatowy metalik. Chcialbym zadbać o lakier i go ożywic i zabezpieczyć. Prosze poradzcie mi jakie pasty polerskie sa najlepsze i woski itd.
dziekuje i pozdrawiam
Długo, oj długo. Z pół roku powinien wytrzymać tak mi się wydaje.KnightRider1986 pisze:A tak dodatkowo, jak by tylko nawoskować auto Collinite 476 to ile potrzyma - zakładając mycie co 2 tygodnie i garażowanie?? Chyba pytanie abstrakcyjne, ale może ktoś będzie wiedział.
Cholercia, zapomniałem przytrzymać Megsowy Ultimate Polish trochę dłużej po nałożeniu. Może dlatego coś średnio to Colli u mnie leży.Bio pisze:1. Godzina
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości