http://sklep.waxclusive.pl/quick-detail ... er-1l.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakie spostrzeżenia ? Wygląd,trwałość, kropelkowanie, poślizg ... wsio

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Na o co miał by niby dawać, preparat w płynie psik psik przetrzeć fibrą i gotowevegetarrit20 pisze:BSD tylko kropelkowanie, nic poza tym
Możesz cos wiecej napisać bo nawet goolge nie wie czego szukaćvegetarrit20 pisze:Morning o wiele lepszy
O jaką ochronę pytasz kolego, jak przed rysami, ptasimy odchodami itd... to nie bo to nie powłoka, jak przed sola ipt... to może ale wątpię, to jest produkt z pułki QD może nie co mocniejszy od konkurencji ale to QD, bardzo dobrze sprawdza się jako wykończenie powłoki kwarcowej bo nie wszystkie dają niesamowite kropelki.ttosiekk pisze:Nie daje żadnej ochrony dla lakieru, nie nablyszcza
liteon0 pisze:A ktoś tu kiedyś pisał że BSD opiera się ptasim odchodom
Ja pisałem, i dalej to podtrzymuje bo używam BSD już od roku i miałem okazję wielokrotnie to sprawdzić .liteon0 pisze:A ktoś tu kiedyś pisał że BSD opiera się ptasim odchodom
Wyglądu nie daje, ale ładnie odpycha wodę i przynajmniej mi dużo łatwiej się myje auto, BSD jest trwały i głównie dlatego go używam.vegetarrit20 pisze:BSD tylko kropelkowanie, nic poza tym. Morning o wiele lepszy![]()
Daję ochronę, nabłyszcza średnio moim zdaniem i zostawia "tępy" lakier po sobiettosiekk pisze:Tylko? Nie daje żadnej ochrony dla lakieru, nie nablyszcza?
I właśnie o to mi chodzi, ma być łatwy w aplikacji i pozostawić po sobie ładny "look" i ślizgi lakier, potrzebuje czegoś na szybko w tym roku, zmieniają mi nawierzchnie ulic i przez ten sezon po wiosce będzie latać tona kurzu, więc mogę zapomnieć o woskowaniu auta, bo zanim skończę to całe będzie oblepione od tego co wiatr niesie. A tak z rana umyje sobie autko, położę qd i dziękujevegetarrit20 pisze:Morning wygląda dobrze przede wszystkim na ciemnych lakierach, podbija ich kolor i głębie. Robi taki "wet look"
Ja się w litry nie rozdrabniam poleci 4/5l kanister nie wiem jak oni tam sprzedają, nie mieszkam w PL - więc nie opłaca mi się kupować po "trochę".vegetarrit20 pisze:Polecam kupic od razu 1l opakowanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości