moze sami czegos uzywacie i moglibyscie mi cos polecic? z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
 moze sami czegos uzywacie i moglibyscie mi cos polecic? z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzipozdrawiam
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
 moze sami czegos uzywacie i moglibyscie mi cos polecic? z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi

. To jest problem, bo bez malowania się nie obejdzie. Jakiekolwiek korekty pastami nic nie dadzą
 . To jest problem, bo bez malowania się nie obejdzie. Jakiekolwiek korekty pastami nic nie dadzą   . Zostaje zabawa farbą, potem ewentualnie korekta. Efekt końcowy zależy od doboru lakieru i wykonania korekty. Przy tej zabawie przyda się papier, jednak jak się tego nie robiło wcześniej, to lepiej odpuścić, bo może zostać bałagan.
 . Zostaje zabawa farbą, potem ewentualnie korekta. Efekt końcowy zależy od doboru lakieru i wykonania korekty. Przy tej zabawie przyda się papier, jednak jak się tego nie robiło wcześniej, to lepiej odpuścić, bo może zostać bałagan.
 . Zresztą po dobrym myciu nie będzie po nim śladu.
 . Zresztą po dobrym myciu nie będzie po nim śladu.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości