Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
@goAlone, mam na imię Tomek i jestem przedstawicielem Grupy Topex, właściciela marki GRAPHITE. Cieszę się, że nasz produkt Cię przekonał, i że chcesz polecać go innym użytkownikom narzędzi. Od lat pracujemy nad jakością naszych produktów dlatego coraz więcej osób decyduje się zaufać GRAPHITE. Dzięki za zaufanie.goAlone pisze:Z tańszych maszyn polecane jest Graphite 59g242. Kupiłem ją i jestem zadowolony, mimo, że dużo nie miałem do czynienia z polerowaniem maszynowym, to dobrze mi się tą maszyną pracowało
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=175&t=405413" onclick="window.open(this.href);return false;Młody Golfiarz pisze:Młody Golfiarz
Da się usunąć utlenienia (jeżeli ktoś zapuścił golfa na tyle żeby takie były), nie da się usunąć swirli. Dowolne AIO pokryje więcej niż będziesz w stanie w rozsądnym czasie usunąć ręcznie polerowaniemMłody Golfiarz pisze:Da radę zrobić ręcznie zadowalającą polerkę ? Może ma ktoś fotki 50/50 takie zabiegu
Dokładnie, jaki czas ciężko stwierdzić nie ma jakiś sztywnych reguł.czarekcw pisze:Tzn że normalnie woskuje, potem poleruję, zostawiam na słońcu (ile czasu?) i znów latam fibrą?
Robią się tak jakby tłuste plamy, miejsca jakby wosk był niedotarty nie wiem jak inaczej ci to zobrazowaćczarekcw pisze:Jak rozpoznam że wosk się "poci"?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości