[zewnątrz] pielęgnacja opon, plastików, dachów, felg
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Jak masz ubytki to kupiłbym nowe klosze i nie kombinował
reloop, a czy przypadkiem w mkIV nie ma zwykłych poliweglanowych lamp? Szklo to wiadomo że ciężką sprawa, ale taka lampa nawet z odpryskami to nie problem, jedziesz papierami od 400 aż po 2000-2500 i wtedy normalnie wyprowadzasz takie rysy jakimś systemem polerskim
matgym, Bora ma poli, mk4 ma szkło
PELE, znaleźć szkła zamienniki nie wyglądające jak przetopionych słoików to też wyzwanie
PELE, znaleźć szkła zamienniki nie wyglądające jak przetopionych słoików to też wyzwanie
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
Bio, to nieźle bo ja mam golfa z bagażnikiem więc myślałem że lampy są identiko ;P
A zabawe z tlenkiem ceru można sobie odpuścić bo uszkodzenia od kamyczkow są zbyt mocne
A zabawe z tlenkiem ceru można sobie odpuścić bo uszkodzenia od kamyczkow są zbyt mocne
Ostatnio zmieniony pn kwie 16, 2012 22:30 przez matgym, łącznie zmieniany 1 raz.
- kristof91
- Aloha Style
Witam. Srodek VALETPRO DIONYSUS TRIM GLITZ jest do elementów plastikowych , pisze na opakowaniu ze mozna stosowac go rownież na gume. I tu pytanie: Czy mogę nim przeleciec opony?
kristof91, pisał Ci Pelton że nie warto
Zgadzam się z nim
Zgadzam się z nim
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
Szukam do Golfa środek do gum i plastików którego efekt nie będzie połyskliwy, tylko naturalny matowy.
Ja namierzyłem w sumie jeden w kilku testach, a mianowicie RACE GLAZE RUBBER DRESSING COLOUR ENHANCER
Tu w wątku wyczytałem o Poorboy’s World Natural Look Dressing
Mógłby ktoś porównać oba środki ze sobą, zależy mi na naturalnym matowym wykończeniu, Race glaze w testach widziałem, Poorboy's już nie, ma ktoś może zdjęcia?
Ja namierzyłem w sumie jeden w kilku testach, a mianowicie RACE GLAZE RUBBER DRESSING COLOUR ENHANCER
Tu w wątku wyczytałem o Poorboy’s World Natural Look Dressing
Mógłby ktoś porównać oba środki ze sobą, zależy mi na naturalnym matowym wykończeniu, Race glaze w testach widziałem, Poorboy's już nie, ma ktoś może zdjęcia?
Witam
czy środek MEGUIARS ENDURANCE TIRE GELbedzie sie nadawał do opon? Czy moze polecacie inny lepszy?
pozdrawiam
czy środek MEGUIARS ENDURANCE TIRE GELbedzie sie nadawał do opon? Czy moze polecacie inny lepszy?
pozdrawiam
dupcia, Przecież sama nazwa mówi że do tego jest
Weź, bedziesz zadowolony
Weź, bedziesz zadowolony
Zgadza sie ale szukam czegos co bedzie naprawde dobre. A do pielegnacji plastików zewnetrznych?
To jest według numer jeden jeśli chodzi o dressing do opon. Z Poorboy'a Trim Restorer jest bardzo dobry do plastików, na oponach też wygląda całkiem fajnie.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Narazie wezme MEGUIARS ENDURANCE TIRE bo wydaje mi sie ze jak cos jest do jednego celu przeznaczone to jest najlepsze a jezeli mozna czegos uzyc na w innym celu to juz takich efektów nie ma. Takie jest moje zdanie ale moge sie mylic
Pytałeś o dwa produkty więc dwa poleciłem, Megsa na plastiki bym nie nakładał.
2015 - ... Mocy przybywaj?