[zewnątrz] mycie auta
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
[zewnątrz] mycie auta
eden1992, ja używam póki co jeszcze tego z dodatkiem wosku i powiem, że jest ok, a kropelkowanie zaskakujące
(oczywiście mówimy o very low budżecie )
(oczywiście mówimy o very low budżecie )
[zewnątrz] mycie auta
Masz na myśli Nigrine?eden1992, ja używam póki co jeszcze tego z dodatkiem wosku i powiem, że jest ok, a kropelkowanie zaskakujące
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
-
- ->|<-
[zewnątrz] mycie auta
Co do taniego i "dobrego" szamponu to polecam Tenzi NEUTRO:
.
Kosztował mnie 11zł, stosunek 1:100, zimna woda, jedno mycie i osuszenie mikrofibrą - efekt:
.
.
Kosztował mnie 11zł, stosunek 1:100, zimna woda, jedno mycie i osuszenie mikrofibrą - efekt:
.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
[zewnątrz] mycie auta
iigAlisArr, Jedyne co tu widać to brudne nadkola i niedomytą dokładkę ;p
Auto jest po prostu czyste, wielkiego wow nie ma. Tenzi jest mocną chemią ( bez względu na rodzaj ) i nie proponuję tego pod żadnym pozorem do mycia nawoskowanego auta. Jako prewash przez całym procesem może być
Auto jest po prostu czyste, wielkiego wow nie ma. Tenzi jest mocną chemią ( bez względu na rodzaj ) i nie proponuję tego pod żadnym pozorem do mycia nawoskowanego auta. Jako prewash przez całym procesem może być
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
[zewnątrz] mycie auta
Nie mówię, że jest szał, czy tam ma być ale ma ktoś jakieś opinie na jego temat ?
Kupiłem z ciekawości będąc w casto~ bo kiedyś zasłyszałem, że nigrin nie jest bad
[zewnątrz] mycie auta
Maggot, Widziałem że chwaliłeś się już na KA
Ja używałem tego :
i był w miarę
Ja używałem tego :
i był w miarę
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
[zewnątrz] mycie auta
Bio, nie no, nie tyle, że chwaliłem co pytałem, no
Dzięki, chyba faktycznie mi się pomyliły szampony...Pamiętałem jedynie, że nigrina ktoś polecał z "marketowych",
ale chyba nie tego, co ja kupiłem (innego nie było )
Także dzięki za odpowiedź nawet w temacie takich środków
Dzięki, chyba faktycznie mi się pomyliły szampony...Pamiętałem jedynie, że nigrina ktoś polecał z "marketowych",
ale chyba nie tego, co ja kupiłem (innego nie było )
Także dzięki za odpowiedź nawet w temacie takich środków
[zewnątrz] mycie auta
Mycie to ma być maksymalna przyjemność więc nie żałuję na dobry szampon bo on odwdzieczy Ci sie podczas użytkowania swoimi zaletami a dodatkowo te cudowne zapachy
[zewnątrz] mycie auta
Koledzy czy do nowego lakieru, czarna perła, wystarczy szampon
oraz AIO
czy przydałby się jakiś wosk? Jeśli tak to czy możecie coś polecić do ręcznego nakładania i polerowania?
Dzięki
oraz AIO
czy przydałby się jakiś wosk? Jeśli tak to czy możecie coś polecić do ręcznego nakładania i polerowania?
Dzięki
- Paviarotti
- Lord GTI
[zewnątrz] mycie auta
Jak do nowego to szarpnąłbym się na pełen zestaw. Nałożysz wosk i masz spokój na długo. Do nakładania wosku dobry jest żółty aplikator Megsa, a do późniejszego spolerowania wosku komplet mikrofibr (tutaj bym nie oszczędzał).
Możesz dorzucić jeszcze jakiś cleaner i odżywkę do tego, będzie zacnie
Możesz dorzucić jeszcze jakiś cleaner i odżywkę do tego, będzie zacnie
[zewnątrz] mycie auta
Paviarotti, po co odżywka do nowego lakieru ?
szampon, cleaner, wosk. Może zestawik z Dodo ? Do tego dobra rękawica do mycia ( by nie rysować ) i zestaw DOBRYCH ręczników
szampon, cleaner, wosk. Może zestawik z Dodo ? Do tego dobra rękawica do mycia ( by nie rysować ) i zestaw DOBRYCH ręczników
- Paviarotti
- Lord GTI
[zewnątrz] mycie auta
No tak, niepotrzebna jest mój błąd. Do nowego lakieru wiele kosmetyków nie potrzeba
[zewnątrz] politury (odżywianie lakieru) oraz woski
koledzy co polecacie na czarnne kropki na lakierze z asflaltu jaki srodek jest najlepszy dodam ze mam srebny metalick,pozdro
Umieszczaj posty w odpowiednich do tego tematach. Bio
Umieszczaj posty w odpowiednich do tego tematach. Bio