Sam ocenisz efekt

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Duzo latwiejsza aplikacja i scieranie, na puncie zony RED dawał oznaki po zimie czym mnie zaskoczyl bardzo mocnoPELE pisze:W ten ostatni weekend robiłem korektę i aplikowałem PB Nattys'a ale zwykłego. Nie wiem jeszcze jak z trwałością ale w porównaniu z Coli 476 o wiele łatwiejszy w pracy![]()
![]()
miHoo79, wiem o co chodzi, wszystko bedzie zgodnie ze sztuką detailingu, korekta bedzie ale bliżej wiosny, zakupy częściowe już dziś zrobiłem, jeszcze cleaner, IPA, QD i jakiś wosk (wszystko według prawidłowej kolejności) i bedzie wszystko co potrzeba.miHoo79 pisze:Uzywam Red'a i jest fajny w aplikacji i pachnie trsukawkowoale samym woskiem nic nie zrobisz... przygotowanie lakieru to podstawa
najlpesze efekty na lakierze po korekcie - wosk jest tylko wisienka na torcie
pusieq pisze: łatwiejszy w pracy, a to jest ważne jak sie jedzie całe auto ręcznie
A co w tym dziwnego? są specjalne twarde woski do maszynowego nakładania np DODO supernatural machine stickBio pisze:pusieq pisze: łatwiejszy w pracy, a to jest ważne jak sie jedzie całe auto ręcznie
Chcesz woskować auto maszyną ?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości