Łada Samara by peppa_814 - reaktywacja
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
A najlepsze jest to, że pewnie za komplet 4 amorków i sprężyn zapłaciłeś tyle, co za jeden dobry amorek do VWpeppa_814 pisze:Nowe fanty.
Tylko tego kołpaka z tej skrzynki ściągnij bo wygląda średnio, żeby nie powiedzieć tragiczniepeppa_814 pisze:A drugi kurier przywiózł to.
No i wzmacniacz na skrzyni zawsze mi się kojarzył z łupaniną pod remizą
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Za części do zrobienia pełnej mechaniki, zapłonu i tego łupacza dałem mało więcej niż dobry gwint do MK4.Kamel pisze:A najlepsze jest to, że pewnie za komplet 4 amorków i sprężyn zapłaciłeś tyle, co za jeden dobry amorek do VW
Też mi się nie podoba, wyleci.Kamel pisze:Tylko tego kołpaka z tej skrzynki ściągnij bo wygląda średnio
Taki kupiłem.Kamel pisze:No i wzmacniacz na skrzyni zawsze mi się kojarzył z łupaniną pod remizą
E - nie wsadzaj skrzyni :/ zepsujesz klimat i zrobi się łada z filmików "we love russia"
Shmatan, A tam marudzisz. Jak skończę będzie cacy. Zawsze mogłem kupić tubę.
- Paviarotti
- Lord GTI
Skrzynia dno, ale reszta fantów na propsie
Może jak zdejmiesz ten kołpak i zakryjesz napis na skrzynce to jakoś ujdzie
Może jak zdejmiesz ten kołpak i zakryjesz napis na skrzynce to jakoś ujdzie
Wiem, dlatego odkręcaj tego wzmaka, bo naprawdę obciachowo to wygląda..peppa_814 pisze:Taki kupiłem.
Choć jeśli mam być szczery to bardziej bym tam widział indywidualną zabudowę dopasowaną do bagażnika - czysto, schludnie i dyskretnie.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
I na pewno drożej.Kamel pisze:czysto, schludnie i dyskretnie
- sebekgolf
- Forumowy spamer :)
- Auto: Volvo S60 T6 R-Design, MK4 GT TDI i inne takie
Płytę MDF kupujesz za grosze w sklepie budowlanym, Do tego trochę wkrętów, materiał na obicie i w 100 byś się zmieścił
Tarpan 1,5 OHV -> Swap 1,4 dohc R.I.P -> Swap 1,6 DOHC R.I.P -> Swap 1,4 DOHC R.I.P ->Swap 1,8 DOHC R.I.P -> Swap 1,8+ DOHC -> Swap 1,8T +++ DOHC in progresssss
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Czy ja wiem.. Kilka płyt MDF, trochę kleju, wkrętów, wykładziny i najważniejsze - satysfakcja z własnoręcznego wykonaniapeppa_814 pisze:I na pewno drożej.
Zabudowa bagażnika pod audio w MK4 kosztowała mnie ok. 150zł + 2 dni pracy
U Ciebie bym widział 3 opcje:
1) jako podniesioną podłogę z zachowaniem pełnej funkcjonalności zapasu,
2) jako zabudowę wnęki na koło (ale co z zapasem?),
3) mniejszy głośnik i zabudowa boków bagażnika (z jednej strony wzmacniacz, z drugiej głośnik.
Tak więc Panie kolego, trochę inwencji twórczej i za w miarę nieduże pieniądze można samemu coś sklecić
- Paviarotti
- Lord GTI
Kamel, masz gdzieś fotki z prac nad swoją zabudową? albo samej zabudowy? bo będę coś niedługo montował do siebie.
Paviarotti niestety nie mam fotek zabudowy w aucie, ale jakby co to jutro mogę strzelić kilka fotek samej zabudowy, bo jeszcze mi zalega po MK4