BMW E60 520d
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
BMW E60 520d
BMW E60 520d 163 KM z 2007 r
Wyposazenie:
-DTC
-tempomat
-grzane przednie stolki
-elektryczne siedzenia
- skora
-sterowanie glosowe
-dwustrefowa klima
-poduszki x4 plus kurtyny
-Media pakiet (Bluetooth, USB, telefon etc.)
-Line departure control
-Hill Holder assist
-SOS
-Navigacja professional
-DVD
- zmieniarka na 6 CD
-samopoziomowanie swiatel
-czujki parkowania przod / tyl
-czujnik deszczu
-czujnik zmierzchu
-samo-sciemniajace lusterko wsteczne
-podgrzewane spryskiwacze
Brak drewna co bylo jednym z kryteriow wyboru.
Nie przewiduje zadnych modyfikacji.
Pare fotek:
Wyposazenie:
-DTC
-tempomat
-grzane przednie stolki
-elektryczne siedzenia
- skora
-sterowanie glosowe
-dwustrefowa klima
-poduszki x4 plus kurtyny
-Media pakiet (Bluetooth, USB, telefon etc.)
-Line departure control
-Hill Holder assist
-SOS
-Navigacja professional
-DVD
- zmieniarka na 6 CD
-samopoziomowanie swiatel
-czujki parkowania przod / tyl
-czujnik deszczu
-czujnik zmierzchu
-samo-sciemniajace lusterko wsteczne
-podgrzewane spryskiwacze
Brak drewna co bylo jednym z kryteriow wyboru.
Nie przewiduje zadnych modyfikacji.
Pare fotek:
Black
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: BMW E60 520d
Przy zakupie nie zauważyłeś, że masz kierownice po złej stronie?
Najlepszy układ to...Żona w domu, a kochanka w garażu..
(tylko dlaczego obie są tak drogie w utrzymaniu?)
(tylko dlaczego obie są tak drogie w utrzymaniu?)
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
lubie e60, dobre wyposażenie, silnik nie zamula? nie ma ksenonów? szkoda, że kierownica po prawej
był Passat 1.8 tsi '10, jest Golf GTI 35 '12 + ford mondeo '14 2.0 tdci @ 188hp
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
Niestety nie ma ksenonu, ale tak to jest jak sie kupuje uzywane autko, nie mozesz miec wszystkiego, bo akurat tak jest skonfigurowany dany egzemplarz.
Nie ma M pakietu, xenonu i night vision - tego troche mi brakuje, ale nie ma tragedii.
Co do 2.0 w takim aucie - wiadomo, nie jest to demon szybkosci, ale daje rade i ladnie sie zbiera.Szalec nie mam za bardzo gdzie, a u mnie za jedno przekroczenie predkosci nawet o 10 mph jest 3 punkty karne, mozna miec ich 12 przez 3 lata.Takze jak widac nie ma co sie wychylac
Zawalidroga jednak nie jestem i z pewnoscia jedzie o niebo lepiej jak moj pasek 2.0 130KM czy tez Mondziak 2.0 TDCI
Nie ma M pakietu, xenonu i night vision - tego troche mi brakuje, ale nie ma tragedii.
Co do 2.0 w takim aucie - wiadomo, nie jest to demon szybkosci, ale daje rade i ladnie sie zbiera.Szalec nie mam za bardzo gdzie, a u mnie za jedno przekroczenie predkosci nawet o 10 mph jest 3 punkty karne, mozna miec ich 12 przez 3 lata.Takze jak widac nie ma co sie wychylac
Zawalidroga jednak nie jestem i z pewnoscia jedzie o niebo lepiej jak moj pasek 2.0 130KM czy tez Mondziak 2.0 TDCI
Black
- VWojtasDE30
- Ma gadane
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
Jak na razie odpukac nie jest zle.
Zaraz po zakupie wymienili mi pompe wysokiego cisnienia bo jakis uszczelniacz padl, ale poza tym nic wiecej.
Zrobilem od momentu zakupu 18k mil.
Zaraz po zakupie wymienili mi pompe wysokiego cisnienia bo jakis uszczelniacz padl, ale poza tym nic wiecej.
Zrobilem od momentu zakupu 18k mil.
Black
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
Wiadomo,ze dynamika moglaby byc lepsza, ale nie ma co narzekac.
Nie scigam sie z nikim a przy wyprzedzaniu mam dosc mocy i nie musze tego robc z dusza na ramieniu.
Porownujac np do Accorda 1.8, Mondka 2.0 czy Passata 2.0 Pb to ta beemka zbiera sie o niebo lepiej ,a o elastycznopsci i komforcie , wlasnie przy wyprzedzaniu, nie wspomne
Spalanie jest ok, w miesice 8-8.5l/100km (miasto nie duze, wiec nie ma duzych korkow),
Na trasie 6-6.5l/100 km , a na autostradzie bez szalenstw okolo 130km/h 6l/100km
Nie scigam sie z nikim a przy wyprzedzaniu mam dosc mocy i nie musze tego robc z dusza na ramieniu.
Porownujac np do Accorda 1.8, Mondka 2.0 czy Passata 2.0 Pb to ta beemka zbiera sie o niebo lepiej ,a o elastycznopsci i komforcie , wlasnie przy wyprzedzaniu, nie wspomne
Spalanie jest ok, w miesice 8-8.5l/100km (miasto nie duze, wiec nie ma duzych korkow),
Na trasie 6-6.5l/100 km , a na autostradzie bez szalenstw okolo 130km/h 6l/100km
Black
No nic tylko bezawaryjności
Jeździłem taką tylko 3.0 w ben z gazem w atomacie no to masakra po prostu
Jeździłem taką tylko 3.0 w ben z gazem w atomacie no to masakra po prostu
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
3.0 Pb ladnie juz idzie.
Szkoda tylko ,ze nowe F10 juz nie sa wolnossace i niestety wszystko ma juz Turbo.
Kolejny jednak chyba bedzie X5 bo piatka za mala na moja rodzinke sie robi.
Szkoda tylko ,ze nowe F10 juz nie sa wolnossace i niestety wszystko ma juz Turbo.
Kolejny jednak chyba bedzie X5 bo piatka za mala na moja rodzinke sie robi.
Black
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
BMW E60 520d
Plany jednak sie zmienily, zycie weryfikuje wszystko.
X5 fajnie wyglada i jest duze, ale tylko z zewnatrz.W srodku juz tak kolorowo nie jest, zwlaszcza ,ze szukamy auta 7 osobowego.Srodkowy rzad siedzen , a dokladnie srodkowe siedzisko strasznie twarde.Do tego opony RunFlat sprawiaja ,ze zawiecha strasznie sztywna i trzesie wrecz po nierownosciach.
Rozwazam teraz zakup Discovery 4 lub Audi Q7 - jak na razie po jazdach probnych wygrywa Audi i chyba na nie sie zdecyduje.Motor 3.0 TDI - IMO spokojnie styknie, nawet ladnie sie zbiera jak na taka kobyle.
X5 fajnie wyglada i jest duze, ale tylko z zewnatrz.W srodku juz tak kolorowo nie jest, zwlaszcza ,ze szukamy auta 7 osobowego.Srodkowy rzad siedzen , a dokladnie srodkowe siedzisko strasznie twarde.Do tego opony RunFlat sprawiaja ,ze zawiecha strasznie sztywna i trzesie wrecz po nierownosciach.
Rozwazam teraz zakup Discovery 4 lub Audi Q7 - jak na razie po jazdach probnych wygrywa Audi i chyba na nie sie zdecyduje.Motor 3.0 TDI - IMO spokojnie styknie, nawet ladnie sie zbiera jak na taka kobyle.
Black