Trzy razy pojeżdżawka czyli "Potrójna ko(.:R)ona 2012"
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Lepiej podajcie listę trunków na swoją obronę
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Re: Trzy razy pojeżdżawka czyli "Potrójna ko(.:R)ona 2012"
Dobre,aż się pochichrałem Tylko czy masz jakiegoś znajomego stomatologa,który w razie czego klawiaturę odrestauruje po kosztachhorsi pisze:rybcia czym ty sie martwisz dwie ulice dalej mam pogotowie ratunkowe jak by co
Odezwę się,spoko.ksyniu22 pisze:Rybak, jak będziesz o Poznaniu to napisz,
Cytrynówkę hmm...lubię,tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,że jak mi podejdzie,to mogą się skończyć zapasy w akademikuksyniu22 pisze:jak horsiemu zabraknie trunku żeby was napoić to przywiozę cytrynówkę prosto z akademika
Jakby Jarek był eRką, to miałby zawsze 3 pary gaci na dupie, żeby mu w rurę nie zaglądaliMatthewG pisze:ksyniu22 napisał(a):
chętnie obczaję najfajniejszą eRke w Polsce
Widzisz Jarku jak to teraz Cię ludzie postrzegają
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Re: Trzy razy pojeżdżawka czyli "Potrójna ko(.:R)ona 2012"
Rybak pisze:Dobre,aż się pochichrałem Tylko czy masz jakiegoś znajomego stomatologa,który w razie czego klawiaturę odrestauruje po kosztachhorsi pisze:rybcia czym ty sie martwisz dwie ulice dalej mam pogotowie ratunkowe jak by co
z tym bedzie problem nie wiem tylko co sobie wziales tak do serca
Horsi,ja tylko świruję,bo już dawno temu olałem wszelakie antagonizmy tego rodzaju i teraz się tylko z tego śmiejęhorsi pisze:nie wiem tylko co sobie wziales tak do serca
Spoko,ja jestem żartowniś i na żartach się znam.Do zobaczyska na jakimś zlocie,a całkiem możliwe,że to będzie w Poznaniu