Dla zainteresowanych

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Ale ja już mam R400+korzen88 pisze:A jak R400 się pojawi u dealera to Zloś z Jarkiem będą czekać w dniu premiery przed otwarciem salonu w namiotach z gorącą herbatą,
Olo,nie musisz dawać na mszę(lepiej przepićkorzen88 pisze: Swoją drogą sam dam na msze w niedziele żeby chociaż jeden R400 trafił do nas
W takim razie,masz jeszcze "chwilkę" na zastanowienie się...LEWART pisze: więc golf R400 bedzie dopiero w 2015
No i po 2.5 TFSI.. Podejrzewam, że RSQ3 to ostatnie auto z tym silnikiem, przynajmniej takie dostępne dla większej liczby osób. No i po zawodachLEWART pisze:nowy RS3 też bedzie maił ten sam silnik co golf R400.
Mati,nie płacz,możesz przecież zrobić swapa na 2.5 TFSI.Do MK6R się zmieści,wg.mnie jest to lepsza i tańsza opcja niż zakup nowego R400.Będzie rasowy gong,moc (po "przeróbkach") w okolicach 470-ciu kucyMatthewG pisze:No i po 2.5 TFSI.. Podejrzewam, że RSQ3 to ostatnie auto z tym silnikiem
Najlepsza opowiedz na forum i podsumowanie przyszłości nowej technilogi przez kolegę Pozzlos pisze:Za 5 lat będziemy się masturbować na widok 1.0 BiTurbo TFSI + 500 bateryjek AA dających w sumie 500 koni
V8 z Panamery S też wyrzucili na rzecz V6TMatthewG pisze: Przypomnę: Focus RS, Clio RS, C63 Amg, RS3/TTRS, M3 V8, Volvo i ich 2.5T, Evo X, M5/M6 V10, Shelby GT500 (oby nie), RS6 V10, RS4/RS5, Caymans S/Boxster S, Q7 V12, Ferrari California, Masserati, pewnie Passat R36.. Trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć co się dzieje, to przykrę.
Łoi veyrona?Mr Coffee pisze:Jest jeszcze Viper który z generacji na generację nadal rośniePo modach u Hennessey'a łoi najszybszego Vaga.
Łoi veyrona?Mr Coffee pisze:Jest jeszcze Viper który z generacji na generację nadal rośniePo modach u Hennessey'a łoi najszybszego Vaga.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości