2 x 5 litrów... nie wiem jak to nadrobiszMatthewG pisze:A nie byłem raptem raz. No dobra dwa bo jeszcze Austria.

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
2 x 5 litrów... nie wiem jak to nadrobiszMatthewG pisze:A nie byłem raptem raz. No dobra dwa bo jeszcze Austria.
Spoko Mati,grunt żebyś przyjechał,a kilka karniaków i tak będziesz musiał strzelić.A od rady nadzorczej R-Grupy będzie zależało tylko, jakiej pojemności będą te karniakiMatthewG pisze: Panie Organizatorze, proszę o litość!
Jarek, zapomniałeś o mnie, obrażam sięRybak pisze:Panowie,prosiłbym o zobligowanie się kto przyjedzie na setę,a kto nie,ponieważ na początku listopada zamierzam bukować noclegi i dać zaliczkę.Nawet Ci co nie chcą (nie będą mogli) się pojawić,niech otwarcie napiszą,a nie nabierają wody w usta.Wzywam do tablicy m.in Kovala,Kondradzika,Pietię i innych chłopaków z forum których osobiście nie znam,chłopaki napiszcie czy przyjedziecie na setę, czy nie,żebym miał czarno na białym.Na dzień dzisiejszy rozumiem,że na pewno przyjadą:Złoś,Lewart,Karpi,gluszcz,piter19722,Mati.A teraz powiem jak podczas partyjki pokera:czekam
Rybak pisze:Wzywam do tablicy m.in Kovala,Kondradzika,Pietię i innych chłopaków z forum których osobiście nie znam,chłopaki napiszcie czy przyjedziecie na setę, czy nie,żebym miał czarno na białym.Na dzień dzisiejszy rozumiem,że na pewno przyjadą:Złoś,Lewart,Karpi,gluszcz,piter19722,Mati
ja tam obraźliwy nie jestem - ale jeżeli jestem brany pod uwagę to chętnie się pojawię - chyba że wypadnie coś czego nie jestem w stanie przewidziećkorzen88 pisze:Jarek, zapomniałeś o mnie, obrażam się
Olo,nie świruj,przecież wiadomo,że Ty będziesz,a tą malinówkę to pielęgnuj jak swoją córeczkę,bo przecież musisz się jakoś wkupić w naszą grupękorzen88 pisze:Jarek, zapomniałeś o mnie
Sorki za przeoczenie,ale Ty Kulonik też nie świruj,bo wiadomo,że zawsze jesteś brany pod uwagęKulon pisze: jeżeli jestem brany pod uwagę to chętnie się pojawię
Cieszę się Pietia,że będziesz,szczerze mówiąc liczyłem na CiebiePietiapk1 pisze:Jarek możesz mnie dopisać, ale teraz nikt mi nie powie czy ze mną pojedzie. Może ktoś się znajdzie. Także min. 2 max 3 miejsca.
Tomek,Twoja Rallye się łapie jak najbardziej,bo to będzie "czarny koń" jak skończysz projekt,a do tego czasu się uwiniesz na pewnovr6syncro pisze:jeżeli moje Rallye się załapie to chętnie podjadę
Świruje oczywiścieRybak pisze:Olo,nie świruj,przecież wiadomo,że Ty będziesz,a tą malinówkę to pielęgnuj jak swoją córeczkę,bo przecież musisz się jakoś wkupić w naszą grupękorzen88 pisze:Jarek, zapomniałeś o mnie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości