Ale film nawet w 10% nie oddaję tej prędkości która była

[youtube][/youtube]
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Co poprawić? Za mało pomponówRybak pisze:Panowie,czekam na opinie,szczególnie na te krytyczne,które dadzą do myślenia co można zrobić (poprawić),aby było po myśli większości...
Była,tylko pompon miała w kieszenizlos pisze:Na filmie nie ma żadnej laski z pomponem
zlos pisze:Sugeruję:
- wydzielić jeden pas na ćwiartkę/połówkę mili (na ile kabla styknie)
- na drugim pasie zrobić CIASNĄ trasę, żeby auta nie jechały szybciej niż 80-100 km/h maks (oszczędność opon i samochodów nadal przy fajnej zabawie)
Przyjąłem do wiadomości,czekam dalej na następne sugestiekorzen88 pisze: super kawałek tylko myślę że na tej prostej trzeba postawić jakieś pachołki, zrobić jakąś szykanę bo będzię trzeba do hebli straż pożarną wołać
To Rybak wreszcie zrobił licencję pilota golfa Rmaciejek_ZST pisze:Znalazłem fotkę lotniska z lotu
Dzięki Maciasmaciejek_ZST pisze:Znalazłem fotkę lotniska z lotu
Na szczęście nieaktualne,bynajmniej ja nic takiego nie widziałemKulon pisze:Uwagi: Zdarty asfalt na progu pasa 11!;
napisałeś to tak jakbyś się żegnał na parę miechówRybak pisze:Także do zobaczyska 20-go czerwca w Szczecinie!!
Schodzę do podziemia,bo na dniach zaczynam stawiać sprzęt i galoty będą pękać w szwach.Złoś "coś" tam widział jak był na moim "rancho" i może się wypowiedzieć,bo jest na tyle "łebski",że wie co jest kaman...Kulon pisze:napisałeś to tak jakbyś się żegnał na parę miechów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości