Spis samochodów ze znaczkiem .:R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
to ładny efekt... ciekawe jakie zabiegi by uzyskać w VW taką moc... kucizna kompletna?
Prawie R32... ale prawie czyni różnicę ;-) no i był 1/2 R32 czyli 1.6 :-)... ale to już historia.
Kute są tylko panewki i korbowody.Zrobione zostały kolektory pod twin scrolla,a co za tym idzie zmieniona została turbina.Po za tym cooler,dolot,pompa paliwa,wtryski,mocniejsze sprzęgła do dsg no i wiadomo wydech.mgtan pisze: ciekawe jakie zabiegi by uzyskać w VW taką moc... kucizna kompletna?
Super projekcik... Opisz go w koncu... moje japonskie pudeleczko moze sie ostro bac... 430km i dsg twardy rywal
Prawie R32... ale prawie czyni różnicę ;-) no i był 1/2 R32 czyli 1.6 :-)... ale to już historia.
Nie będę go opisywał,bo Złosiek tyle napisał za mnie,że większość na forum wie co jest pięć.Poza tym projekt na dzień dzisiejszy jest mało rozwojowy (można jeszcze dołożyć ze 20 koników,ale w tedy pozostaje tankowanie tylko stu oktanowego paliwa),a nie chcę robić kucizny i zakładać turba wielkości małego wiadra,żeby na ćwiartkę zbić czas o pół sekundy,bo to jest auto zrobione do jazdy stricte codziennej,a większe moce w tym przypadku to już się kojarzą z dużym lagiem i auto z przyjemnego dupowozu,stało by się autem dobrym tylko na 1/4 mili.mgtan pisze:Super projekcik... Opisz go w koncu...
A jakie to japońskie pudełeczko ujeżdżasz?mgtan pisze: moje japonskie pudeleczko moze sie ostro bac.
Uprzejmie informuję, że przed godziną szerszeń pojechał do nowego domu.
Chciałbym podziękować zarówno przyjaciołom za słowa otuchy jak i hejtersom za rekordową oglądalność ogłoszenia, zapewne niezaplanowany efekt uboczny kampanii antyreklamowej.
Niniejszym skreślam szerszenia z listy obecnych.
Chciałbym podziękować zarówno przyjaciołom za słowa otuchy jak i hejtersom za rekordową oglądalność ogłoszenia, zapewne niezaplanowany efekt uboczny kampanii antyreklamowej.
Niniejszym skreślam szerszenia z listy obecnych.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: Spis samochodów ze znaczkiem .:R
Cel auta spobie postawiłeś i bardzo dobrze - nie ćwiara, użytek drogowy.Fakt od pewnego momentu lag się pojawia ale jak masz idealnie pod ciebei auto zrobione to 100% dobry strzał. W sumie projekt już opisany został fakt Zlos cie zdradził.Rybak pisze:Nie będę go opisywał,bo Złosiek tyle napisał za mnie,że większość na forum wie co jest pięć.Poza tym projekt na dzień dzisiejszy jest mało rozwojowy (można jeszcze dołożyć ze 20 koników,ale w tedy pozostaje tankowanie tylko stu oktanowego paliwa),a nie chcę robić kucizny i zakładać turba wielkości małego wiadra,żeby na ćwiartkę zbić czas o pół sekundy,bo to jest auto zrobione do jazdy stricte codziennej,a większe moce w tym przypadku to już się kojarzą z dużym lagiem i auto z przyjemnego dupowozu,stało by się autem dobrym tylko na 1/4 mili..mgtan pisze:Super projekcik... Opisz go w koncu...
Evo IX deczko podkręcone.Rybak pisze:A jakie to japońskie pudełeczko ujeżdżasz?mgtan pisze: moje japonskie pudeleczko moze sie ostro bac.
Ostatnio zmieniony śr cze 13, 2012 17:17 przez mgtan, łącznie zmieniany 2 razy.
Kto kupił Golfa Tomku? Znamy go?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Zlos - gratuluje!! do jakiego miasta pojehcało? zostaje na forum?
miejmy nadzieje że SzerSzeń trafił w dobre rence
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Złoś mnie nie zdradził,tylko jako dobry koleżka (wiedzący,że mam drewniane palce do pisania),po prostu mnie wyręczałmgtan pisze: W sumie projekt już opisany został fakt Zlos cie zdradził.
Evo IX to chyba najfajniejsze Evo,na ile jest podkręcone,bo jak znam życie to ze 400-sta tam maszmgtan pisze:Evo IX deczko podkręcone.
No i proszę,a jednak znalazł ktoś,kto na trzeżwo przeanalizował sobie wszystko za i przeciw.I z pewnością się nie zawiedzie,bo auto zrobione było ligowozlos pisze:Uprzejmie informuję, że przed godziną szerszeń pojechał do nowego domu.