OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Czy ktoś wie jaki kod koloru ma eRka w czerni? Była wypuszczana tylko w jednym odcieniu czarni czy różnych? Mowa tutaj MK6
Według tego co czytałem to tylko w jednym odcieniu Deep Black Metalic o kodzie LC9X ? Ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć?
Według tego co czytałem to tylko w jednym odcieniu Deep Black Metalic o kodzie LC9X ? Ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć?
Piękny jest ten kolor, taki lekko wiśniowy albo fioletowy o ile dobrze pamiętam
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
A coś więcej odnośnie zapytania? chodzi mi o to czy R była wypuszczana tylko w jednym odcieniu czerni czy w wielu
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
W jednym.
Były: mk3 GT Colour Concept; mk3 GTI TDI 20 Jahre; mk4 GTI TDI Exclusive; mk7 1.4 Highline z DSG
Stage 1,5 3,7 0-100 ?? " onclick="window.open(this.href);return false;
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Do 60 mil.kierownik pisze:Stage 1,5 3,7 0-100 ?? " onclick="window.open(this.href);return false;
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Za bardzo nie wiem w jakim temacie to umieścić, więc napisze to tutaj
Planuje zakupić układ typ Catback z MG. Układ zmieniam z racji na dźwięk. I tutaj pytanie: Czy ktoś zmieniał samego Catbacka i brzmi to senswonie, bo większość wymienia całe układy:P i wystroić w granicach 300-310km (stage 1?). Jak są jakieś opinie za i przeciw to chętnie się dowiem
Planuje zakupić układ typ Catback z MG. Układ zmieniam z racji na dźwięk. I tutaj pytanie: Czy ktoś zmieniał samego Catbacka i brzmi to senswonie, bo większość wymienia całe układy:P i wystroić w granicach 300-310km (stage 1?). Jak są jakieś opinie za i przeciw to chętnie się dowiem
Na stronie mg na fb mozesz poskuchac sobie rozne wydechy.
MY 2017| MK 7.5 .:R | Variant | DSG| Indium Grey
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
Przeglądałem ich fb jak i youtuba w poszukiwaniach filmików ale nie znalazłem. Wszystkie mają wymieniane cały układ wydechowy. Gdybym znalazł to by nie było pytania.
Bierz Millteka - dźwięk na + przy samym cat-backu. Będziesz zadowolony.
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
No tylko z tego co widzę to Milltek sobie życzy za sam cat back więcej niż MG za cały układ;/
-
- Nowicjusz
- Auto: S3 8P
- Silnik: BHZ
Przyznawać się kto był dziś swoim niebieskim 7R (warszawskie tablice bodajże ) w Pińczowie, pod siedzibą Eurocash ?
Montował ktoś do eRki short shifter? A jak tak to jakiej firmy?