Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Ja myślę,że co najmniej większośćpiter19722 pisze:mysle ze wszyscy przyjada
Spoko,wyjadą,tylko wyjazd się może z deka opóżnićkarpi78 pisze:Przyjechac przyjada tylko czy wyjada o wlasnych siłach
prawdopodobnie będę ze swoim kierowca więc juz sie nie musze przejmować tak jak ostatnioRybak pisze:Spoko,wyjadą,tylko wyjazd się może z deka opóżnić
Lewy też się nad tym zastanawiam, ale musiałbym wziąć żonę...prawdopodobnie będę ze swoim kierowca więc juz sie nie musze przejmować tak jak ostatnio
No proszę tylko bez aktów samobójstwaPietiapk1 pisze:Lewy też się nad tym zastanawiam, ale musiałbym wziąć żonę.
Chyba ze SuperBohater też z żonà przelecizlos pisze:No proszę tylko bez aktów samobójstwaPietiapk1 pisze:Lewy też się nad tym zastanawiam, ale musiałbym wziąć żonę.
Weźmiemy płytę z nagranymi 48 godzinami "nie pij już więcej" - zastąpi żonę na wyjeździe niemal idealnie. Resztą zajmie się superbohater (rozrywka)
przejęzyczenie sugeruje też rozrywkękarpi78 pisze:Chyba ze SuperBohater też z żonà przeleci
o bym nie była takzlos pisze:pytanie tylko kogo przelecą?
trzymamy za słowo (i kasęstrazak02 pisze:Rybak kasiurke wpłaciłem, bede obecny
I to jest pomysłLEWART pisze:prawdopodobnie będę ze swoim kierowca więc juz sie nie musze przejmować tak jak ostatnio
Nie zastanawiaj się,tylko bierz żonkę.Z tego co mi wiadomo,niewiast kilka będzie(moja również)Pietiapk1 pisze:Lewy też się nad tym zastanawiam, ale musiałbym wziąć żonę...
Ok.W takim razie do zobaczyskastrazak02 pisze:Rybak kasiurke wpłaciłem, bede obecny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości