OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- Rapix
- Forumowy spamer :) 
- Kontakt:
S4 jest innej klasy... ale jest ich sporo więcej i tym samym cena poleciała w dół.... potencjał do modów tu i tu jest duży chodź wyjściowo i po prostych modach S4 będzie sporo szybsze.... do tego tam jest stały napęd który jest na plus.... akustycznie też fajnie brzmi... do tego łatwiej dorwać 5 drzwi (jeśli komuś na tym zależy) ale i tak jako drugie auto wybrał bym R32

Rapix, 
Zgadzam się ..ogólnie zakup s4 b5 po lifcie ,takiego wartego uwagi to +/- 25 tyś. zł + pakiet startowy +/- 5tyś zł na pierdoły .
Dla mnie, jedyne audi które może konkurować z .:R32 MK4 w kategorii <co kupić > to rs4 b5 ,ale to zdecydowanie inna półka cenowa ....No może jeszcze ur/sport quattro

Zgadzam się ..ogólnie zakup s4 b5 po lifcie ,takiego wartego uwagi to +/- 25 tyś. zł + pakiet startowy +/- 5tyś zł na pierdoły .
Dla mnie, jedyne audi które może konkurować z .:R32 MK4 w kategorii <co kupić > to rs4 b5 ,ale to zdecydowanie inna półka cenowa ....No może jeszcze ur/sport quattro

Za 25 to co najwyżej gruza kupi który był przystankiem autobusowym. 
No i pakiet startowy też cieniutki. NIestety w S i RS koszta sa nie małe jak chcemy utrzymac auto na odpowiednim poziomie.
 NIestety w S i RS koszta sa nie małe jak chcemy utrzymac auto na odpowiednim poziomie.
Byłem w posiadaniu jednego z ładniejszych RS4b5 w PL i w sumie cieszę się i tak, że za niego w 2010r przepłaciłem.

No i pakiet startowy też cieniutki.
 NIestety w S i RS koszta sa nie małe jak chcemy utrzymac auto na odpowiednim poziomie.
 NIestety w S i RS koszta sa nie małe jak chcemy utrzymac auto na odpowiednim poziomie.Byłem w posiadaniu jednego z ładniejszych RS4b5 w PL i w sumie cieszę się i tak, że za niego w 2010r przepłaciłem.

Można powiedzieć R400 na giftach! 

Heheh no dlatego dałem +/-mario q. pisze:Za 25 to co najwyżej gruza kupi który był przystankiem autobusowym.
No i pakiet startowy też cieniutki

mario q. pisze:Byłem w posiadaniu jednego z ładniejszych RS4b5 w PL
Pokaż które to
 śledzę trochę historię aut RS4 B5 w PL
  śledzę trochę historię aut RS4 B5 w PL  
Nagaro.  Była dwa w PL swojego czasu. Mój i Sql'a z Lublina. Jego poszedł pod Wawe a moj do Lublina i równowaga zachowana... 
To:

To:

Można powiedzieć R400 na giftach! 

Sql poszło pod wawe do Michała miałem zakupic w tamtym roku ale pojechało do Szwecji,wiec został już tylko jeden egzemplarz rs4 w nogaro blue,s4 jest kilka sztuk ale to kundel do rs4,aktualnie tez do sprzedania jest ex cantony sztuka ale tak jak poprzednik napisał odmienne auta s/rs a mk4 r32,a przedewszystkin w utrzymaniu,trzeba samemu zweryfikować czego oczekuje sie od auta,jakie ma sie plany i zasoby w portfelu 

Tam gdzie kończy się ekonomia zaczyna się pasja.
						- Rapix
- Forumowy spamer :) 
- Kontakt:
Mario w Twojej ex miałem nawet okazję pomagać przy wyciąganiu silnika  aktualnie ma 560KM jest naprawdę bardzo ładna
 aktualnie ma 560KM jest naprawdę bardzo ładna   

Kojarzę auto , dobra sztukamario q. pisze:Nagaro. Była dwa w PL swojego czasu. Mój i Sql'a z Lublina. Jego poszedł pod Wawe a moj do Lublina i równowaga zachowana...
 jeszcze jedne z moich ulubionych felg ATS DTM ,szkoda że  nie było ich  w 19'
 jeszcze jedne z moich ulubionych felg ATS DTM ,szkoda że  nie było ich  w 19'  
Wolałbym dostawić je w garażu do .:R4 niż zamieniaćUcHO pisze:Jedyne auto na które mógłbym zamienić moje R32

- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
Witam!
Mam pytanie, mam problem z szyberdachem w swoim golfie 4. Jak próbuje go zamknac automatycznie to zamiast dosunać sie do konca i "schować" odsuwa sie do tylu i jest efekt "full otwarcie" 

Na zime akurat go zamknalem manualnie, ale idzie wiosna/lato i chcialbym miec dzialajacy szyber. Ktos sie spotkal z podobnym problem?
pozdro

Mam pytanie, mam problem z szyberdachem w swoim golfie 4. Jak próbuje go zamknac automatycznie to zamiast dosunać sie do konca i "schować" odsuwa sie do tylu i jest efekt "full otwarcie"

Na zime akurat go zamknalem manualnie, ale idzie wiosna/lato i chcialbym miec dzialajacy szyber. Ktos sie spotkal z podobnym problem?
pozdro
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
mam już 3 auta w garażu, czwartego nie zmieszczęgluszcz pisze:Wolałbym dostawić je w garażu do .:R4 niż zamieniaćUcHO pisze:Jedyne auto na które mógłbym zamienić moje R32
 a żony auta z garażu nie wystawię
  a żony auta z garażu nie wystawię   
 źle ustawiony koniec zamknięcia szyberdachu, dociska za mocno i działa ogranicznik docisku powodujący ponowne otwarcie szybra na maxa...Avery pisze:Witam!
pozdro