zlos, gluszcz, dzięki! Furka daje naprawdę radę i żona jest zadowolona, że wózek dziecięcy wchodzi bez składania

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Pretorie nie są dostępne w PLRapix pisze:gratki Panowie tylko czemu z tymi brzydkimi felgami
Czy nie ma możliwości kompletnie ich zamówić ?myszu pisze:Pretorie nie są dostępne w PLRapix pisze:gratki Panowie tylko czemu z tymi brzydkimi felgami
Nie wierze że nie da się tego jakoś załatwić, np zamówić w jakimś salonie w de i się dogadać żeby wysłali do salonu PL. Tylko pewnie spore koszta to są ale felgi megamyszu pisze:Pretorie nie są dostępne w PLRapix pisze:gratki Panowie tylko czemu z tymi brzydkimi felgami
karpi78 pisze:Chwale się
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cene masz przyzwoitą, ja kładę ceramic pro 9h na lakier i felgi. Cena na nowe auto około 2tysDawidK14 pisze:karpi78, jaki zabieg stosujesz? Też jestemm umówiony na powłoke ale z inną firmą, ktora w sumie współpracuje z Car spa ale nie wiem jeszcze dokładnie czym to będą robić.. krzykneli sobie 1400k za: polerke lakieru i powłoke na lakier, felgi i szyby...
gratulacjemyszu pisze:Skoro ja też dołączyłem do szanownego grona, przedstawię swój dupowóz, który jest ze mną od 5 dni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości