zlos pisze:do zaproszenia (uzupełnijcie proszę, zapominam o ludziach bez cienia złośliwości)
- kulon (źródło uranowej cytrynówki)
obecny
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
zlos pisze:do zaproszenia (uzupełnijcie proszę, zapominam o ludziach bez cienia złośliwości)
- kulon (źródło uranowej cytrynówki)
Dla Kondzia jeżeli się zobliguje, to przywiozę na życzenie nawet dwie,z czego jedna będzie już miała nawet usta w kształcie grzybka...zlos pisze:do zaproszenia (uzupełnijcie proszę, zapominam o ludziach bez cienia złośliwości)
- konradzikIV (musimy jakieś kolonistki skołować
On po prostu musi byćzlos pisze:- kulon (źródło uranowej cytrynówki)
+1LEWART pisze:mi termin pasuje i się pisze na pewno na
Przypomniałeś mi kawał o Kondziu:Rybak pisze:Dla Kondzia jeżeli się zobliguje, to przywiozę na życzenie nawet dwie,z czego jedna będzie już miała nawet usta w kształcie grzybka...
jasne, że dołączy ale kanapki to zły pomysł, jako przykładny student jem tylko bułki posmarowane nożemzlos pisze:KoVal mógłby kanapki robić...
A ile takich kanapek musi student zjesc, żeby się nawalić?KoVal pisze:jasne, że dołączy ale kanapki to zły pomysł, jako przykładny student jem tylko bułki posmarowane nożem
Bylem popytać i pierwszy wolny termin to 29-30.09MatthewG pisze:Piotrek teraz wszystko w Twoich rękach
Wygląda dobrze na foto ,mam też niedalekozlos pisze:Pytanie uprzedzające mam, co myślicie o takim pomyśle?
Zrobimy potężne bydło bo nawalimy się i zaczniemy szukać licealistek. Niektórzy zaś... no cóż. Poszukają przedszkolaMatthewG pisze:Zajebista Ale czy my tam za dużego bydła nie zrobimy?
EBE robi póki co za szpiega z karrrambąKoVal pisze:nie licząc EBE
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości