zlos, widzę ze masz dobrego zawodnika

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Przelewy zagraniczne czasami idą po kilka dni (roboczych). Kiedy wpłaciłeś?vwbartus pisze:Pytanie mam dostał już ktoś z was potwierdzenie wpłaty zaliczki ??
zlos, widzę ze masz dobrego zawodnika ale 5 lat spędzonych za barem widziałem nie jednego takiego maczo co łykał 2-3 litry woodki a posadziło go 150 ml Cointreau ( przyrządzone w sposób tak zwanej '' komora gazowa '' ) Także idź z nim do knajpy i pij z nim jak juz będziesz miał dość idź do baru i poproś dla niego komorę gazową
Wpłacałem we wtorek .zlos pisze:Przelewy zagraniczne czasami idą po kilka dni (roboczych). Kiedy wpłaciłeś?
Znam to i dobre jestzlos pisze:Joshka:
- 3/4 szklanki (0,25l) piwa
- 1/4 wódki
Nosem to ja jeszcze nie piłem...vwbartus pisze:Komora gazowa z Cointreau :
potrzebne: kieliszek (25ml) najlepszy od kamikadze , koniakówka , talerzyk od filiżanki , słomka .
Na talerzyk na środek kładziesz kieliszek , uzupełniasz go Cointreau , dookoła kieliszka na talerzyk polewasz nie dużo około 10 ml Cointreau , Wszystko podpalasz czekasz jakieś 10-15 sek i przykrywasz to koniakówką , jak płomień zgaśnie podnosisz koniakówkę i kładziesz obok na wafel lub stól , cały czas dnem do góry i wypijasz z kieliszka Cointreau , słomką wciągasz przez nos Cointreau z talerzyka a na koniec słomka wdychasz opary z koniakówki
Jeszcze mogę polecić DWA PALCE
Potrzebny kieliszek 40ml i Sambuca , słomka ,koniakówka
Do kieliszka nalej Sambuce , podpal , tak samo przykryj koniakówką jak zgaśnie , zanurz dwa palce w kieliszku , wypij zawartość kieliszka i przez wcześniej zanurzone palce wciągnąć powietrze , wypuść i wciągnij jeszcze raz ale opary z koniakówki Efekt MU RO WA NY
przypomnę Wam jak się pije na studiach emeryciKulon pisze:i tak stawiam że czarnym koniem będzie Koval
No tak, kraj w kryzysie a oni piją ...do książekKoVal pisze:przypomnę Wam jak się pije na studiach emeryci
Tutaj Polibuda, Alcatraz, Wawa, pl. Jakiegoś Opijusa 2KoVal pisze:przypomnę Wam jak się pije na studiach emeryci
jest już w PL forum AA?vwbartus pisze:Wpłacałem we wtorek .zlos pisze:Przelewy zagraniczne czasami idą po kilka dni (roboczych). Kiedy wpłaciłeś?
Znam to i dobre jestzlos pisze:Joshka:
- 3/4 szklanki (0,25l) piwa
- 1/4 wódkiale u nas nad morzem lepszy jest Ubot :
do pokala z piwem wkładasz kieliszek z wódką
Komora gazowa z Cointreau :
potrzebne: kieliszek (25ml) najlepszy od kamikadze, koniakówka , talerzyk od filiżanki , słomka .
Na talerzyk na środek kładziesz kieliszek , uzupełniasz go Cointreau , dookoła kieliszka na talerzyk polewasz nie dużo około 10 ml Cointreau , Wszystko podpalasz czekasz jakieś 10-15 sek i przykrywasz to koniakówką , jak płomień zgaśnie podnosisz koniakówkę i kładziesz obok na wafel lub stól , cały czas dnem do góry i wypijasz z kieliszka Cointreau , słomką wciągasz przez nos Cointreau z talerzyka a na koniec słomka wdychasz opary z koniakówki
Jeszcze mogę polecić DWA PALCE
Potrzebny kieliszek 40ml i Sambuca , słomka ,koniakówka
Do kieliszka nalej Sambuce , podpal , tak samo przykryj koniakówką jak zgaśnie , zanurz dwa palce w kieliszku , wypij zawartość kieliszka i przez wcześniej zanurzone palce wciągnąć powietrze , wypuść i wciągnij jeszcze raz ale opary z koniakówki Efekt MU RO WA NY
Golf AA już jest na rynku?korzen88 pisze:jest już w PL forum AA?
rok temu nie dostałem też nic więc spokojnievwbartus pisze:panowie mam pytanie czy dostaliście jakieś potwierdzenie wpłaty zaliczki z tego hotelu ?
chwalipiętaKevin_mkII pisze:w naszym hotelu nie trzeba było nic wpłacac... a potwierdzenie mamy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości