Na fejsie na grupie gdzieś się przewinął i dyskusja moment nabrała tempa

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
gluszcz pisze:Widziałem fotki tego auta jak przyjechało do Pl i potwierdzam .... kosmetyczne uszkodzenia prawy przód ...maska ,lampa ,błotnik i chyba grill pozaginane ...szyba czolowa cała i poduszki całe ....historia w aso .... dobry kontakt ze sprzedającym .... zadzwoń ....po mojemu warto spróbować pojechać obejrzeć ....db86 pisze:wrzesiun2 pisze:Siemka, planując zakup nowego auta i przeglądając allegro i olx natknąłem się na takie dwa egzemplarze R32. Co prawda sam planuję zakup MK5 GTI ale jeśli okazałoby się że jest szansa dołożyć i kupić za dobre pieniądze eR-kę to bym się nad tym zastanowił. I teraz czy ktoś zna może poniższe egzemplarze? Ktoś oglądał a może są tu właściciele? No i te ceny czy nie są zbyt atrakcyjne jak na R32?
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... yxArl.html" onclick="window.open(this.href);return false; tu akurat opis nie jest zbyt obszerny
http://allegro.pl/volkswagen-golf-v-r32 ... ml#thumb/1" onclick="window.open(this.href);return false; opis obszerny, 2 lata prawie w kraju tylko czemu ktoś wkłada w sprzęgło i rozrząd prawie 15k a całe auto chce sprzedać za ok 44k?
Autko,te drugie, było sprowadzone ze Szwajcarii i było delikatnie walnięte
A co z nim jest NOK? Na pierwszy rzut oka wyglada normalnie. Inny temat to "pokaz możliwości" tego auta na youtubieSzamper pisze:Poprostu trzeba wiedziec co takie auto powinno miec, a czego nie miec.
Gosc sie zapiera ze jest bezwypadkowy, zerknij na deske, jest przedliftowa, wiec ktos po dzwonie wymienil na niewlasciwa.xxxPALUCHxxx pisze:A co z nim jest NOK? Na pierwszy rzut oka wyglada normalnie. Inny temat to "pokaz możliwości" tego auta na youtubieSzamper pisze:Poprostu trzeba wiedziec co takie auto powinno miec, a czego nie miec.
Sądziłem ze w mk IV były dwa rodzaje desek tylko, taka jak w zwykłym mk IV z poduszka i taka jak w borze bez otworu na poduszkę i tak ma bez otworu byla tez w r32.Szamper pisze:Gosc sie zapiera ze jest bezwypadkowy, zerknij na deske, jest przedliftowa, wiec ktos po dzwonie wymienil na niewlasciwa.xxxPALUCHxxx pisze:A co z nim jest NOK? Na pierwszy rzut oka wyglada normalnie. Inny temat to "pokaz możliwości" tego auta na youtubieSzamper pisze:Poprostu trzeba wiedziec co takie auto powinno miec, a czego nie miec.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości