Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Myśle ze to skok na gruba kasę, i ze auto nie kosztowało więcej niz 10k euro.
W Polsce to auto nie zejdzie za tyle, 50tys to Max co polak jest w stanie dać za takie auto z takim wyposażeniem.
(Za bardzo napasione nie jest) jak widac po wątkach tutaj najlepiej sprzedają sie jednak w rozsądnym stanie w dobrej cenie.
W Polsce to auto nie zejdzie za tyle, 50tys to Max co polak jest w stanie dać za takie auto z takim wyposażeniem.
(Za bardzo napasione nie jest) jak widac po wątkach tutaj najlepiej sprzedają sie jednak w rozsądnym stanie w dobrej cenie.
http://allegro.pl/vw-golf-r20-2-0tsi-my ... 27370.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilverksted i Trondheim - http://bilhobbyverksted.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Da(vw)id pisze:Myśle ze to skok na gruba kasę, i ze auto nie kosztowało więcej niz 10k euro.
Dzis dzwoniłem, sprzedał się podobno za 75000 .
Widocznie porzadne nie ulepione auto. Ja bym tyle dal gdybym szukal R32.
MY 2017| MK 7.5 .:R | Variant | DSG| Indium Grey
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
Cena normalna jak za prawidłowo utrzymany i bezwypadkowy egzemplarz. Nie rozumiem co w tym dziwnego?
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja tez nie... to normalna cena za naprawdę zdrowy egzemplarz....jak już pisałem w DE od tylu zaczynają się fajne eRki
- syncmaster955df
- Ma gadane
Zgadzam się!!!Kevin_mkII pisze:ja tez nie... to normalna cena za naprawdę zdrowy egzemplarz....jak już pisałem w DE od tylu zaczynają się fajne eRki
Stiffler
Zgadzam sie ładna tyle warta na zachodzie, ale jesteśmy w Polsce gdzie sie analizuje, myśle ze 90% kupiło z was kupiło by 6R albo z krechą 7R,bo rocznik lepszy, bo bardziej rozwojowy motor (koszty vs moc). A gdyby ktos szukał 5 to by szukał z lepszym wypasem bo ta jest srebrna jest słaba...
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dokładnie... dltego analizując wydanie tej samej kwoty w Niemczech na mk5r32 co w Polsce mk6R wybrałem mk6... ale bez krechy
Albo z krecha 7R napisałem
A żeby nie zjeżdżać z tematu, wczoraj jechałem do Niemiec i wstąpiłem oglądnac to zagazowane R z motosportami w Żarach głównie żeby miec porównanie do mojej rozbitej perelki
Pierwsze wrażenie ok, w środku czysto, jedynie ktos majstrował przy tunelu środkowym jest ze szmaty a auto jest w skórze wiec chyba ktos dmuchnął zmieniarkę.
Linia boczna ok, szpary w miarę ok, wiec focus na detale:
- przednie błotniki zdejmowane lub ustawiane tylko,
- maska zderzak przod lakierowane ale dawno temu,
- tylne nadkole prawe pęcherze na rancie - do lakierowania,
- korozja na wnękach tylnych drzwi na słupku C od wew po obu stronach, tak jakby uszczelka wytarła.
Generalnie auto do lakierowania w połowie zeby zatrzymać korniki.
Jazda próbna, opony hałas nieprzeciętny, ale właściciel mówi ze wrzucił byle co po to zeby zimy nie zajechać (jest zima Alu 17" do niego) wrzuciłem dsg na manual i czar prysł... Szarpie przy zmianie w gore od 2 do 6...
Z silnika bądź skrzyni kapie oliwa.
Do wyjściowej ceny 38,9tys trzeba doliczyć ok 3-4tys opłat, lakierowanie ok 2tys , dsg na stół tez min 2tys min,
Opony, ogarnięcie wycieków, jakas pęknięta obudowa lustra, pęknięty grill, wyrzucić gaz i zamykamy sie w w ok 50 tys.
Mam kilka fotek tego o czym pisze, w razie czego zapraszam na PW.
A żeby nie zjeżdżać z tematu, wczoraj jechałem do Niemiec i wstąpiłem oglądnac to zagazowane R z motosportami w Żarach głównie żeby miec porównanie do mojej rozbitej perelki
Pierwsze wrażenie ok, w środku czysto, jedynie ktos majstrował przy tunelu środkowym jest ze szmaty a auto jest w skórze wiec chyba ktos dmuchnął zmieniarkę.
Linia boczna ok, szpary w miarę ok, wiec focus na detale:
- przednie błotniki zdejmowane lub ustawiane tylko,
- maska zderzak przod lakierowane ale dawno temu,
- tylne nadkole prawe pęcherze na rancie - do lakierowania,
- korozja na wnękach tylnych drzwi na słupku C od wew po obu stronach, tak jakby uszczelka wytarła.
Generalnie auto do lakierowania w połowie zeby zatrzymać korniki.
Jazda próbna, opony hałas nieprzeciętny, ale właściciel mówi ze wrzucił byle co po to zeby zimy nie zajechać (jest zima Alu 17" do niego) wrzuciłem dsg na manual i czar prysł... Szarpie przy zmianie w gore od 2 do 6...
Z silnika bądź skrzyni kapie oliwa.
Do wyjściowej ceny 38,9tys trzeba doliczyć ok 3-4tys opłat, lakierowanie ok 2tys , dsg na stół tez min 2tys min,
Opony, ogarnięcie wycieków, jakas pęknięta obudowa lustra, pęknięty grill, wyrzucić gaz i zamykamy sie w w ok 50 tys.
Mam kilka fotek tego o czym pisze, w razie czego zapraszam na PW.
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... yiwkz.html" onclick="window.open(this.href);return false; To ten golf byl okazją porównujac to srebrnego za 75tys starszego i slabiej wyposażonego ..
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
on sie sprzedal czy po prostu ogloszenie juz wygaslo?marcinnn1 pisze:http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... yiwkz.html To ten golf byl okazją porównujac to srebrnego za 75tys starszego i slabiej wyposażonego ..
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583