Co lubi się sypnąć w 7R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Co lubi się sypnąć w 7R
Ulalala... Nie dobrze Dareczku, nie dobrze..
Można powiedzieć R400 na giftach!
Re: Co lubi się sypnąć w 7R
Całe szczęście w nieszczęściu, że stało się to podczas wizyty w serwisie i to w zupełnie innej sprawie. Na dodatek nie ja siedziałem za kółkiem przynajmniej holowanie odpadło. A tak na marginesie, orientuje się ktoś ile kosztuje taka turbawka do naszych furmanek?mario q. pisze:Ulalala... Nie dobrze Dareczku, nie dobrze..
Co lubi się sypnąć w 7R
Z którego roku auto i jaka wersja turbiny? Te z końcówką H są już rzekomo ok.
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
2014, czerwiec odbiór. Niestety nie wiem jaka końcówka była. Mam nadzieję że teraz już będzie właściwa.vahu pisze:Z którego roku auto i jaka wersja turbiny? Te z końcówką H są już rzekomo ok.
Ciekawe czy przez milteka żelazny deszcz też bedzie glosniejszy....?henake pisze:A przelot jaki?
Ponawiam pytanie o turbo. Wiadomo ile kosztuje nowa? Miałem nadzieję że po podaniu przebiegu czy też rocznika, ktoś się pochwali wiedzą na ten temat.
Co lubi się sypnąć w 7R
Najprościej zapytaj jutro w ASO. Masz gwarancję?
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Dzięki za dobrą radę. Nie wpadłbym na to ☺ Jak to dobrze że jest forum...vahu pisze:Najprościej zapytaj jutro w ASO. Masz gwarancję?
Co lubi się sypnąć w 7R
To po co zadajesz oczywiste pytania? Nie masz numeru do serwisu, nie chce Ci się zadzwonić czy jest inny problem, który stanął Ci na drodze w zapytaniu ASO o cenę turbo? Najprostsze rozwiązania są najlepsze, więc po co kombinować w pytania do ludzi, którzy mogą mieć ceny sprzed kilku miesięcy? Napisałem Ci które turbo jest bez wad i o tą wersję pytaj. I po to właśnie jest forum.Dario72 pisze:Dzięki za dobrą radę. Nie wpadłbym na to ☺ Jak to dobrze że jest forum...
Co lubi się sypnąć w 7R
http://czesci.benepol.pl/sklep/" onclick="window.open(this.href);return false;
Wbij numer turbo i masz cene
Wbij numer turbo i masz cene
Co lubi się sypnąć w 7R
Darek *#cenzura#* leży w garażu, wersja po modernizacji (bez wady), 23k przebiegu z mojego auta. 15km od Twojego domu! *#cenzura#* dupę indzeon dam Civpo pieniądzach jak to dla kolegi
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Co lubi się sypnąć w 7R
Ciężko rozszyfrowac tego posta... Chyba za dużo