Te Janusz a linka to dać nie łaska?henake pisze:Na olx byl za 800zl
Na olx widzę tylko pełny wydech kolegi wagena.
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Te Janusz a linka to dać nie łaska?henake pisze:Na olx byl za 800zl
idziesz może w to? http://www.goapr.com/products/stage3_ea888_mqb.html" onclick="window.open(this.href);return false;vahu pisze:Coś innego. 450ps mnie nie zadowala tym bardziej za tą kasę. Perun się nie spisał tak jak wszyscy oczekiwali.
Myślę, że za ideała trza będzie 2000 położyć.mario q. pisze:Nie no vahu alledrogo przeglądam do poduszki...
Jeden bez końcówek, drugi po dzwonie...
mario q. pisze:Te Janusz a linka to dać nie łaska?henake pisze:Na olx byl za 800zl
Na olx widzę tylko pełny wydech kolegi wagena.
Brelok dzisiaj do mnie dotarł .. Kolega syncmaster wysłał druga sztukę , tak jak pisał poleconym . Uważam że to uczciwe i honorowe załatwienie sprawy . Jeszcze wcześniej pisał @, że jak nie dojdzie ten pierwszy ,to przyśle drugi lub zwróci monetę.syncmaster955df pisze:Szkoda, że nareszcie. Cieszę się, że dwa na cztery wysłane już dotarły do nowych właścicieli. Jak widać (data stempla) wysłane zaraz po dokonaniu zakupu. Jestem zaskoczony że poczta tak "w kulki leci". Dziękuję za iście anielską cierpliwość i za zaufanie. Mam nadzieję, że breloczek .:R32 się podoba i prezentuje się w waszych oczach jak należy. Dla tych którzy chcieli by taki gadżet informuję, że kilka sztuk jeszcze posiadam i więcej nie będzie. Co do poczty- tym razem będę wysyłał priorytetem i za potwierdzeniem odbioru z możliwością śledzenia przesyłki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości