OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- manios
- Mały gagatek
- Auto: Jetta A5
- Silnik: BKD
- Kontakt:
Ja pierdziu, współczuje.
Żyła jeszcze?
Ile mogła siedzieć?
Są jakieś szkody?
Miałem niedawno tą przyjemność sprzątać Audi Q5 z 2014r. w którym przez dwa tygodnie mieszkała taka postać.
Zapach nie do opisania. Finalnie pranie wszystkich materiałów, plastików, podłogi i na koniec dwie sesje ozonowania i smród zniknął.
Ciekawi mnie jeszcze jak się do Ciebie dostała?
Żyła jeszcze?
Ile mogła siedzieć?
Są jakieś szkody?
Miałem niedawno tą przyjemność sprzątać Audi Q5 z 2014r. w którym przez dwa tygodnie mieszkała taka postać.
Zapach nie do opisania. Finalnie pranie wszystkich materiałów, plastików, podłogi i na koniec dwie sesje ozonowania i smród zniknął.
Ciekawi mnie jeszcze jak się do Ciebie dostała?
-
- Mały gagatek
Tak jak mowisz smierdzialo nie do opisania dobrze ze nie zabrała sie za kable bo wtedy byłby cyrk nie wiedziałem za co sie brać co odkręcać hehehe ale pomału po zapachu doszlem jak sie tam dostała pytanie 100 punktów Poz Norbit
Takie szybkie pytanko, z jakiej serii pochodzi silnik w golfie 7r cjx ?? ea113 czy już ea888 ?? ponoć te ea888 są wadliwe ...
Ea888, awaryjność jak juz to dotyczyła wcześniejszej generacji
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Panowie mam pytanko, jakie oleje lejecie do swoich 3.2? Do tej pory wlalem 2 razy olej VW Special Plus 5w40 ale myśle nad zmianą na jakiegoś Millersa czy coś.
- .:R32Klocek
- Mały gagatek
Może trochę dziwne pytanie ale Wiecie skąd kupić kute tłoki, korby, śruby do 3.2 BFH ?
Kogo miałem okazję podziwiać wczoraj na McD w Pucku w białym 7R - rejestracja W***** ?
Nie maGiffK pisze:Szybkie pytanko : Czy Mk6 R ma montowaną szpere?
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Ok dzięki. Ale jest możliwość kupna bo jakoś nie mogę znaleźć ;/korzen88 pisze:Nie maGiffK pisze:Szybkie pytanko : Czy Mk6 R ma montowaną szpere?
Zadzwoń do "kompotów",a konkretnie do Patryka to Ci powie..:R32Klocek pisze:Może trochę dziwne pytanie ale Wiecie skąd kupić kute tłoki, korby, śruby do 3.2 BFH ?
Oni są dystrybutorem Quaife /mają inne w ofercie / na PL , zapytaj http://www.tomson.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;GiffK pisze: Ale jest możliwość kupna bo jakoś nie mogę znaleźć ;/
.:R32Klocek pisze:Może trochę dziwne pytanie ale Wiecie skąd kupić kute tłoki, korby, śruby do 3.2 BFH ?
Wybierz firmę tłoków ,znajdź dystrybutora na PL ,zapytaj ... jest tego sporo do BFH ...
Wielkie dzięki za odpowiedźgluszcz pisze:Oni są dystrybutorem Quaife /mają inne w ofercie / na PL , zapytaj http://www.tomson.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;GiffK pisze: Ale jest możliwość kupna bo jakoś nie mogę znaleźć ;/
.:R32Klocek pisze:Może trochę dziwne pytanie ale Wiecie skąd kupić kute tłoki, korby, śruby do 3.2 BFH ?
Wybierz firmę tłoków ,znajdź dystrybutora na PL ,zapytaj ... jest tego sporo do BFH ...