Służbowa była. Zmieniłem robotę i przymierzam się do kupna jakiegoś nowego rodzinnego dupowoza. Poważnie rozważam RSke. Byłem z niej bardzo zadowolony.Pietiapk1 pisze:
A co się stało ze Skodziną? Tak chwaliłeś...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Służbowa była. Zmieniłem robotę i przymierzam się do kupna jakiegoś nowego rodzinnego dupowoza. Poważnie rozważam RSke. Byłem z niej bardzo zadowolony.Pietiapk1 pisze:
A co się stało ze Skodziną? Tak chwaliłeś...
No jakoś tak wyszło Nie mogłem się powstrzymać jak już się napatoczyłDzejkobbb pisze:Dobre! no speszyłeś chłopaka44FG pisze:Ale zaraz potem był mój. Potem na następnych światłach nie chciał jakoś spojrzeć mi w oczy
Dzięki, muszę to zobaczyć z drugiej strony - to znaczy kiedyś jechać naprzeciwko samochodu z DLA.myszu pisze:Sam nie mam DLA, ale zdarzyło mi się kilka razy minąć VW z tym systemem i za każdym razem samochód mnie oślepiał do czasu aż mrugnąłem, system mnie zauważał i już mniej oślepiało, ale dalej świeciło jak nieustawione światła. Ostatnio mijało mnie BMW F10 z podobnym systemem i rewelka to świeciło i nic mnie nie oślepiało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości