Ja się sporo razy zgadzałem z Twoimi wypowiedziami,tylko ich nie komentowałem,bo po co,jak było napisane jasno,mądrze i na temat.Bynajmniej dla mnieGTI2007 pisze:OOO I Z RYBAKIEM SIE RAZ ZGODZIŁEM:d:)

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Ja się sporo razy zgadzałem z Twoimi wypowiedziami,tylko ich nie komentowałem,bo po co,jak było napisane jasno,mądrze i na temat.Bynajmniej dla mnieGTI2007 pisze:OOO I Z RYBAKIEM SIE RAZ ZGODZIŁEM:d:)
Rybak pisze:Ja się sporo razy zgadzałem z Twoimi wypowiedziami,tylko ich nie komentowałem,bo po co,jak było napisane jasno,mądrze i na temat.Bynajmniej dla mnieGTI2007 pisze:OOO I Z RYBAKIEM SIE RAZ ZGODZIŁEM:d:)
Chyba chodzi wam o michelin alpin sport pa3, ja polecam nowszy model pa4GTI2007 pisze:Michelin wintersport moim zdaniem nie ma lepszych gum cena tez nie jest strasznie wysoka zwlaszcza ze trzeba dbac o bezpieczenstwo;)
Podleć na nasz zlot do Szczecinka we wrześniu,tam flaszek będzie od koloru do wyboruGTI2007 pisze:będzie flaszka Rynak jak nic w Szczecinskim lokalu
Lewek,Ty jesteś zawsze na czasie z "hiciorami",a my o "starociach" gadamyLEWART pisze:Chyba chodzi wam o michelin alpin sport pa3, ja polecam nowszy model pa4
Czy to nie jest przesada? Tak to można olej zmieniać jak się ma co najmniej program zrobiony (no chyba że jestMatthewG pisze:Zrobiłbym tak jak kolega napisał powyżejJak masz 10 tys. to zmień jak najszybciej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości