Daniel,w wyrywaniu słów z kontekstu jesteś chyba jednym z lepszychdaniel1d pisze:i na co stać

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Daniel,w wyrywaniu słów z kontekstu jesteś chyba jednym z lepszychdaniel1d pisze:i na co stać
Frajdy to autko na pewno dużo dajeUcHO pisze:żeby nie zapeszyć napiszę tylko tyle, że przy 32-34 stopniowym upale przejechałem 600 km po Polsce, próbując na co stać auto i oleju w silniku nie ubyłomalinalecha pisze:To potem napisz jak sie sprawujebo też sie na nia grzałem
, prowadzi się dobrze, skręca gorzej jak mój dupowóz (BMW) ale mimo to daje niesamowita frajdę z jazdy
Hehe dobre,ale bzdury gada..Takiego golfa mierzy w ośce, wystarczy tylko wtyczkę z haldexa zdjąć, pomiary takiego auta z włączonym haldexem są złe bo dużo strat wychodzi, chyba że auto ma zmieniony sterownik wtedy można spiąć haldex i mierzyć je jako 4x4.GTI2007 pisze:PO rozmowie sprzedajacy mowi ze nie ma gdzie w Poznaniu spr mocy bo ni ma hamowni 4X4 więc ciezko mi powiedziec czy to prawda niech wypowie się ktos z poznania.
KłamieGTI2007 pisze:PO rozmowie sprzedajacy mowi ze nie ma gdzie w Poznaniu spr mocy bo ni ma hamowni 4X4
Z mk5 biturbo owszem, ale nie z single turbo. To autko ma 2 turbiny? Poza tym biturbo zabiłoby DSG w trymiga, nie ma na rynku sprzęgieł pow. 650Nm z udowodnioną wytrzymałością.GTI2007 pisze:Ponadto czytajac na niemieckich forach ROTHE wyciaga z r32 nawet 720PS.. Powyzej filmik 650Ps....
No musiałby mieć stosunek waga/moc 2.15kg/1km albo lepszy plus dobrze ogarnięte LC plus dobrze zestrojoną DSG która i tak by się rozsypała po 3 przejazdach jak wcześniej pisał zlos.zlos pisze:Wie, czy nie wie, kłamie, czy nie kłamie - nieistotne. I nie mi to oceniaćNie wiem co on wie, czego wiedzieć nie chce i czego nie wie
Inny przykład, Mk5 R32 żeby miało 8 sekund do 200 musiałoby mieć okolice 750+ koni. 3 sekundy 0-100 to nie wiem, czy 750 kunia dałoby radę. Bliżej 800 musiałby mieć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości