Worthersee Tour 2012 - str 4 wybraliśmy już hotel !!
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Worthersee Tour 2012
czyli alkohol już mamy na wyjazd - kto żarcie organizuje i fajerwerki ?
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- go_grzeniu
- Mały gagatek
no jesli chodzi o See to ja sie tez wybieram, na pewno przed oficjalnym terminem, to mysle ze mozna na miejscu sie jakos ustawic na Shellu albo Fakersee
pozdro
pozdro
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
go_grzeniu, bliżej zlotu ustalimy może jakiś termin żeby się spotkać w jakimś miejscu - najlepiej pod wieżą bo tam najwięcej miejsca
- PatrycjaVW
- Nowicjusz
- Kontakt:
pany nie stroić fochów że to czy tamto tylko łapać się w jakieś pary ,trójkąty ,czworokąty do pokoi i klepać je
@ macie podanego do rezerwacji ...
kwestia dojazdu tez do dogadania tutaj albo na pw ...
@ macie podanego do rezerwacji ...
kwestia dojazdu tez do dogadania tutaj albo na pw ...
VWMany, dopisać proszę złosia do listy
Najlepsiejsza droga, przetestowana w trakcie dolotów kilkunastu aut z PL w okolice Woerthersee na narty (omija korkowe miejsca):
Polska:
A4 -> A1 (kier. Rybnik) -> Wodzisław Śląski -> Chałupki
Czechy:
DK1 do Brna, tam skręt na Bratysławę na DK2
Słowacja:
Bratysława (DK2) skręt na A6 na Schwechat (w samej Bratysławie!), potem kierunek Graz i jesteśmy w domu.
Mapka:
Dla osób z zachodniej Polski dolot przez DE o wiele lepszy. Dla mnie to +200 kilosów
KonradzikIV pisze:Ale Kev wracał przez Słowację i mówił że droga o niebo lepsza niż przez Czechy,
Najlepsiejsza droga, przetestowana w trakcie dolotów kilkunastu aut z PL w okolice Woerthersee na narty (omija korkowe miejsca):
Polska:
A4 -> A1 (kier. Rybnik) -> Wodzisław Śląski -> Chałupki
Czechy:
DK1 do Brna, tam skręt na Bratysławę na DK2
Słowacja:
Bratysława (DK2) skręt na A6 na Schwechat (w samej Bratysławie!), potem kierunek Graz i jesteśmy w domu.
Mapka:
Dla osób z zachodniej Polski dolot przez DE o wiele lepszy. Dla mnie to +200 kilosów
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a ja osobiście wolałbym mimo wszystko cisnąć przez Mikulov i Poysdorf, myślę, że od tamtej pory sporo się tam pobudowało, zresztą przed See będe tam prawdopodobnie jechał więc oblookam co i jak.
Jechałem, masz kilkadziesiąt kilometrów jazdy po wiochach i zabawy z policajami. Kwestia gustu, zaoszczędzisz 15km, stracisz 30 minut. W jednym racja - nie musisz kupować słowackiej winiety.KoVal pisze:a ja osobiście wolałbym mimo wszystko cisnąć przez Mikulov i Poysdorf, myślę, że od tamtej pory sporo się tam pobudowało, zresztą przed See będe tam prawdopodobnie jechał więc oblookam co i jak.
Re: Worthersee Tour 2012 - str 4 wybraliśmy już hotel !!
Za dużo chyba się nie zmieniło można sprawdzić tutaj http://www.openstreetmap.org/, na openstreetmap aktualizują na bieżąco, czasami z dnia na dzień po otwarciu (w Polsce i Europie).KoVal pisze:a ja osobiście wolałbym mimo wszystko cisnąć przez Mikulov i Poysdorf, myślę, że od tamtej pory sporo się tam pobudowało, zresztą przed See będe tam prawdopodobnie jechał więc oblookam co i jak.
Można też jechać przez Bielsko Białą, Zwardoń (żeby pojechać tym mostem http://static.panoramio.com/photos/orig ... 827673.jpg) i później od Ziliny już autostradą w kierunku Bratysławy (ale wyjdzie tak samo jak trasa proponowana przez zlosia).
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no to chyba trzeba zmienić przyzwyczajenia i polecieć jednak przez tą BratysławęJJacek pisze:Za dużo chyba się nie zmieniło można sprawdzić tutaj http://www.openstreetmap.org/" onclick="window.open(this.href);return false;, na openstreetmap aktualizują na bieżąco, czasami z dnia na dzień po otwarciu (w Polsce i Europie).
W związku z pogrzebem szerszenia mój wyjazd na razie wisi na gwoździu...
EDIT: chrzanić to, jadę
Re: Worthersee Tour 2012 - str 4 wybraliśmy już hotel !!
Możemy polecieć we dwójkę A jak nie będę mógł jechać, to możesz wziąć mojego i śmigasz na ten zlot,prostezlos pisze:W związku z pogrzebem szerszenia mój wyjazd na razie wisi na gwoździu...
zlos pisze:W związku z pogrzebem szerszenia mój wyjazd na razie wisi na gwoździu...
zlos pisze:EDIT: chrzanić to, jadę
dobrze potrzebujemy dobry skład
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
i to mi się podoba opijemy czarnucha napewnozlos pisze:EDIT: chrzanić to, jadę