W Krakowie mam kilka met, nie będę obciążać budżetu - po pijaki jem jak końMatthewG pisze:Haha jak coś to Cię przenocuje Porządna korekta może tyle zająć.

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
W Krakowie mam kilka met, nie będę obciążać budżetu - po pijaki jem jak końMatthewG pisze:Haha jak coś to Cię przenocuje Porządna korekta może tyle zająć.

No jak Ty gościom z księżycówki wyjeżdżasz, to się przeląkł Jareczek, znany abstynent i piewca Słowa BożegoMatthewG pisze:Spoko bo Jarka już zapraszałem, ale nie przyjechał

Poczekajmy niech się sam poszkodowany wypowie
 Poczekajmy niech się sam poszkodowany wypowie 
No to ja mam pomysł.Może razem wpadniemy do Matiego po świętach,bo zazwyczaj zostaje sporo żarcia,które trzeba w miarę szybko spożytkować,aby na sylwestra nie było rozwolnienia.Będzie wilk syty i owca całazlos pisze: nie będę obciążać budżetu - po pijaki jem jak koń

Postraszymy w mieście
 Postraszymy w mieście 

No wiesz...Jakby to wyglądało jakby śledż przyjechał do krakusa bez rybkiMatthewG pisze:Aaa, ale Ty Jareczku przywozisz rybkę

Auto faktycznie moje.MatthewG pisze:Samochód JakubaZnam Mietka z krakowskiego oddziału Carnauby i kilka osób, które tam wcześniej pracowały. Uświadomiliście go jak należy teraz dbać o samochód? Macie może jakieś filmy pokazujące jak zachowuje się ta powłoka w konktakcie z wodą?
 Po wykonaniu korekty i zabezpieczenia lakieru, obecnie znacznie łatwiej utrzymać go w czystości. Nie ma już śladu hologramów powstałych podczas poprawek po malowaniu. Powłoka zabezpiecza również w pewnej części przed zarysowaniami, więc jest szansa, że efekt utrzyma się. Oby jak najdłużej.
 Po wykonaniu korekty i zabezpieczenia lakieru, obecnie znacznie łatwiej utrzymać go w czystości. Nie ma już śladu hologramów powstałych podczas poprawek po malowaniu. Powłoka zabezpiecza również w pewnej części przed zarysowaniami, więc jest szansa, że efekt utrzyma się. Oby jak najdłużej. 

Jeśli widzisz go w 2 czy 3 miesiące po robocie, to znaczy, że porządnie wykonano pracejakublad pisze:Auto faktycznie moje. Po wykonaniu korekty i zabezpieczenia lakieru, obecnie znacznie łatwiej utrzymać go w czystości. Nie ma już śladu hologramów powstałych podczas poprawek po malowaniu. Powłoka zabezpiecza również w pewnej części przed zarysowaniami, więc jest szansa, że efekt utrzyma się. Oby jak najdłużej.

Sprostowanie: Golf V a nie VIRokoś pisze:mk4 Clarkson latal po torze
" onclick="window.open(this.href);return false;
Golf V GTI R32 TSI TDI - Test (Motorvision)
Fifth Gear - Volkswagen Golf VI R32 vs BMW 130i

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości