Wątek dziękczynny ;)
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Wątek dziękczynny ;)
Chciałbym podziękować Adminom forum że wydzielili ten dział Może teraz będzie łatwiej się kontaktować i nie trzeba będzie skakać po pod-forach poszczególnych modeli Rxx
Widzę że i Tomek nową funkcję dostał
EDIT: zapomniałem dodać: "PIERWSZY"
Widzę że i Tomek nową funkcję dostał
EDIT: zapomniałem dodać: "PIERWSZY"
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Wątek dziękczynny ;)
Mamy nasz dział Pytanie tylko czy nie lepiej zmienic nazwe, np dzial R GmbH albo coś w tym stylu żeby wszyscy eRmaniacy tu pisali, a nie tylko Golfy Dziękujemy Administratorom!
Myślałem, że ja zostanę modem
Myślałem, że ja zostanę modem
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Wątek dziękczynny ;)
I stało się ,brakowalo takiego działu na forach Pl.
Można, choć wydaje mi się że nazwa jest mniej ważna...MatthewG pisze:np dzial R GmbH albo coś w tym stylu żeby wszyscy eRmaniacy tu pisali, a nie tylko Golfy
Wątek dziękczynny ;)
To w takim razie nazwa może chyba zostać
2015 - ... Mocy przybywaj?
Wątek dziękczynny ;)
o kurde a ja nie zauważyłem i załozyłem tez w Kącikach
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=166&t=410633" onclick="window.open(this.href);return false;
MatthewG, zgłosiłem to po twoim PW do starszyzny i nie zauwazyłem że pojawił się osobny dział...
w takim razie mamy zdublowane 2 miejsca, ja myslałem o bardziej luźnej formie w pogawędkach... no ale zobaczymy najwyżej sie jedno wykasuje
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=166&t=410633" onclick="window.open(this.href);return false;
MatthewG, zgłosiłem to po twoim PW do starszyzny i nie zauwazyłem że pojawił się osobny dział...
w takim razie mamy zdublowane 2 miejsca, ja myslałem o bardziej luźnej formie w pogawędkach... no ale zobaczymy najwyżej sie jedno wykasuje
-
- Mały gagatek
Re: Wątek dziękczynny ;)
Witam
super ze powstał dział Golf R będzie mozna w koncu poznac maniakow eRek
super ze powstał dział Golf R będzie mozna w koncu poznac maniakow eRek
Wątek dziękczynny ;)
a R32 look, tez pod to podchodzi???? chyba mamwszystko co było w R32... oprócz felg i silnika
hebel? zawias?JacekTDI pisze:a R32 look, tez pod to podchodzi???? chyba mamwszystko co było w R32... oprócz felg i silnika
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Wątek dziękczynny ;)
Mati,nie przejmuj się,wszystko przed Tobą.Na razie dobrze się stało,że Tomek został moderatorem,bo z pewnością ma większe doświadczenie.Duży szacun dla Ciebie za załatwienie tego działu.No to co chłopaki,nic tylko pisać jak najwięcej jeżeli ktoś coś ciekawego się dowie,zrobi albo wyczyta i modzić auta,żeby na tych naszych ulicach zrobiło się ciekawiejMatthewG pisze:Myślałem, że ja zostanę modem
No dobra, hebel przod 312mm z audi TT, zawias KW Variant 2, reszta przedniej zawiechy audi TT, no i nie mam 4x4 i wydech z jednym tlumikiem, dobra nie wtracam się już...vrs pisze:hebel? zawias?JacekTDI pisze:a R32 look, tez pod to podchodzi???? chyba mamwszystko co było w R32... oprócz felg i silnika
Nie ciśnieniuj sięJacekTDI pisze:No dobra, hebel przod 312mm z audi TT, zawias KW Variant 2, reszta przedniej zawiechy audi TT, no i nie mam 4x4 i wydech z jednym tlumikiem, dobra nie wtracam się już...vrs pisze:hebel? zawias?JacekTDI pisze:a R32 look, tez pod to podchodzi???? chyba mamwszystko co było w R32... oprócz felg i silnika
Chodziło mi tylko o Twoje stwierdzenie że masz wszystko z R32 poza silnikiem i felgą, moim zdaniem to co widać jest najmniej istotne w R-kach.
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil