Moderator: VIP
patrząc na koszty to chyba bym w domu wolał:pMaciekV5 pisze:w domu czy w aucie![]()
Regeneracja czy inne pomysły?
daj spokój, teściu pojechał i w 5 minut wrócił podbityMaciekV5 pisze:Zmień diagnostę![]()
wcześniej też problemów nie miałem, ale kiero pokazać się musi przecieżtruckman pisze:brawo, 3 auta z hakiem w papierach, bez haka fizycznie i nigdy się nie przywalili
Taaaaa, na kąciku mk4 kiedyś był przykład jak gość MK3 pojechał na stację diagnostyczną w ASO BMW. Zawias nowy TRW zmieniany kilka dni wcześniej, a ten luz widziałwcześniej też problemów nie miałem, ale kiero pokazać się musi przecież![]()
póki co jest pomysł też mocno szalony, tyle że da się jeździć bardziej komfortowo po autostradzie, a nie jak to 23 letnim passatemszalony
truckman pisze:póki co jest pomysł też mocno szalony, tyle że da się jeździć bardziej komfortowo po autostradzie
Jest jakaś pozycja tych lamp, przy regulowaniu jedną i drugą regulacją, w której właśnie wyskakuje ten bolec z mocowania. Eh gdyby była alternatywa dla xenonu w Borze i żeby tak ładnie nie wyglądały...miskieusz pisze:Przy okazji zabrałem się za lampę, która oczywiście wyskoczyła z mocowania - docisnąłem jak trzeba (już miałem wszystko w ) i wskoczyło mocowanie jak trzeba;)
Ile taka przyjemność?miskieusz pisze:magiel po regeneracji na rocznej gwarancji
Czyli ściągamy znowu zderzakmiskieusz pisze:klaksony prawdopodobnie nie działają, bo jeden szeleści piaskiem a drugi chlupocze
może i wyglądają ładnie ale żeby to sensownie świeciło jakoś... :p co do pozycji, możliwe, bo prawa śmiga cały czas bez problemu a lewa już 2x wyskoczyłaMaciekV5 pisze:Jest jakaś pozycja tych lamp, przy regulowaniu jedną i drugą regulacją, w której właśnie wyskakuje ten bolec z mocowania. Eh gdyby była alternatywa dla xenonu w Borze i żeby tak ładnie nie wyglądały...![]()
sam magiel 630pln z przesyłką, wygląda ładnie i świeżo, ma być cudowny i starczyć na kolejne 250kkmMaciekV5 pisze:Ile taka przyjemność?
daj spokój... jubileusz to chyba 1000 się zbliża:pMaciekV5 pisze:ubileuszowego, setnego ściągania zderzaka![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości