Ja jednak zostanę przy zwykłym... na tył kupię US
Moderator: VIP
Jeśli o mnie chodzi, to liczy się tylko to. Bo skoro i tak *#cenzura#* kupę hajsu na wakacje, bo i tak pojechałbym tym złomem, to jestem jak najbardziej za tym, aby takim dzieciakom pomóc. Niestety w przyszłym roku chyba rajd się nie odbędzie. Zobaczymy jeszcze jak Martyna z Marcinem i Jasiem zdecydują. Jeśli będzie a mnie uda się załatwić urlop, to raczej kupię inne auto, bo nie mam czasu na kolejny remont silnika, no chyba że... od razu mocniejsza jednostkaQto pisze: sebekgolf, w takich akcjach chyba najważniejsza jest dobra zabawa...no i cel na jaki idą pieniążki z imprezy
Jaki problem wyciąć?Qto pisze:szczyku, właśnie cięcie otworów i brak dokładki V6 skutecznie mnie zniechęcił do zdesia US...także zderzak będzie EU pod spryski + dokładka V6 + listwa US
sebekgolf, w takich akcjach chyba najważniejsza jest dobra zabawa...no i cel na jaki idą pieniążki z imprezy
na czasie będę zmieniał lampiony więc obadam jak to wygląda...ciekawe czy na US'ach też sąPaviarotti pisze:Szczególnie, że otwory w zderzaku masz od wewnątrz zaznaczone kropkami
Powtórka. Może być z anglika jak tanie.iigAlisArr pisze:KUPIĘ lusterko kierowcy EU z GOLF/BORA/PASSAT/POLO 6n2. Kolor czarny lub bordo:
Info proszę na PW.
Najpierw się dowiedz o czym piszesz i dopiero wtedy "pomagaj"Stanley777 pisze:iigAlisArr, rozglądałeś się za jakimiś aukcjami?
Szukasz lusterka lewego kierowcy w wersji EU jest ono większe w wersji UK będzie ono małe, identycznie jakie masz obecnie lusterko pasażera, no chyba że zmieniałeś na duże, wiec ja bym już szukał dużego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości