Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Paviarotti
- Lord GTI
- FisheR
- ...
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
gdzies slyszalem ze z abs robi sie odwrotnie czyli od najblizszego kola...bez abs od najdalszego
a tutaj z forum viewtopic.php?t=315610" onclick="window.open(this.href);return false;
a tutaj z forum viewtopic.php?t=315610" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Kącik posiadaczy MK4
Zasada raczej się nie zmienia. Różnica taka, że później jeszcze pompę odpowietrzasz.
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek

- sebekgolf
- Forumowy spamer :)
- Auto: Volvo S60 T6 R-Design, MK4 GT TDI i inne takie
alej Cocacolą parę razyRA_FEEL_IT! pisze:Panowie czy ma ktoś może cały, sprawny zamek z mechanizmem klapy?
Chciałem odratować zamek ale nic z tego - jest tak zapieczony że ledwo co zapadki wyciągnąłem...

Tarpan 1,5 OHV -> Swap 1,4 dohc R.I.P -> Swap 1,6 DOHC R.I.P -> Swap 1,4 DOHC R.I.P ->Swap 1,8 DOHC R.I.P -> Swap 1,8+ DOHC -> Swap 1,8T +++ DOHC in progresssss
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
Kącik posiadaczy MK4
sebekgolf, lałem już chyba wszystkim, leżało po parę dni w specyfikach i nie ruszył.
Finalnie skończyło się tak że połamałem mechanizm i korpus zamka by dostać się do zapadek (tutaj też ledwo co, musiałem powybijać)
Jestem zmuszony kupić nowy z wkładką ale gdy patrzę na ceny to się odechciewa
Finalnie skończyło się tak że połamałem mechanizm i korpus zamka by dostać się do zapadek (tutaj też ledwo co, musiałem powybijać)
Jestem zmuszony kupić nowy z wkładką ale gdy patrzę na ceny to się odechciewa

- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Kącik posiadaczy MK4
Co do odpowietrzania, też słyszałem, że jak jest ABS to robi się odwrotnie - od najbliższego koła, ale nie sprawdzałem tego jeszcze w praktyce, odpowietrzałem do tej pory sposobem tradycyjnym układy bez ABS.
- sebekgolf
- Forumowy spamer :)
- Auto: Volvo S60 T6 R-Design, MK4 GT TDI i inne takie
Kącik posiadaczy MK4
Ja tam odpowietrzałem zwyczajnie, nawet se raz pompę zapowietrzyłem. I wszystko cacy na koniec wyszło, ino pompę żeby odpowietrzyć, to puściłem ją w tryb testu, co sobie sama wtedy działa i ładnie... zasysa płyn 

Tarpan 1,5 OHV -> Swap 1,4 dohc R.I.P -> Swap 1,6 DOHC R.I.P -> Swap 1,4 DOHC R.I.P ->Swap 1,8 DOHC R.I.P -> Swap 1,8+ DOHC -> Swap 1,8T +++ DOHC in progresssss
Kącik posiadaczy MK4
Poliuretan w tylną łapę silnika? Warto? Poduszka już na wykończeniu i się zastanawiam...
- FisheR
- ...
- Kontakt:
znaczy ala mk5 mam juz chyba 4 rok i cacyhayperekpo pisze:Byś widział jak to gnijeFisheR pisze:nie ma to jak klapa mk5W oczach.

sam sie zastanawiam jak u mnie padnie a idzie dorwac sama gume zwykla czy caly lizak tylko? i jak cenowo wyglada zwykla bo poli 78zl i do tego tuleja jeszcze a komplet z tuleja 111zlmass143 pisze:Poliuretan w tylną łapę silnika? Warto? Poduszka już na wykończeniu i się zastanawiam...
Ostatnio zmieniony wt lut 23, 2016 17:46 przez FisheR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paviarotti
- Lord GTI
- FisheR
- ...
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
jest ostrzezenie na czerwono ze tylko motorsport bo przenosi spore drgania na budea przy padajacym dwumasie moze nie byc fajnie 

Kącik posiadaczy MK4
Czyli nie za fajnie. Ciekawe czy idzie dostać zwykłe gumy czy tylko całość...
Paviarotti, w cenie poli mogę kupić tylko marnego Toprana, a Lemforder 2x droższy
Paviarotti, w cenie poli mogę kupić tylko marnego Toprana, a Lemforder 2x droższy