albo w coliyogi_ziom pisze:FosolPaclawek pisze:Panowie mam pytanie trochę z innej beczki. Mam z piwnicy masę kluczy (płaskich oczek itd.) nie są to jakieś chińskie tandety tylko stare polskie narzędzia. Niestety są dość mocno zaśniedziałe. Ma ktoś pomysł w czym je wymoczyć żeby nadawały się jeszcze do używania?? Jakieś nitro czy benzyna?
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
-
- Gadatliwa bestia
Re: Kącik posiadaczy MK4
-
- Użytkownik
Kącik posiadaczy MK4
Ma ktoś może taki moduł zamontowany?
http://allegro.pl/modul-swiatel-dlugich ... 53513.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Niebiescy i gościu na przeglądzie raczej mogą się przyczepić?
http://allegro.pl/modul-swiatel-dlugich ... 53513.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony wt lut 02, 2016 20:28 przez flatron1984, łącznie zmieniany 1 raz.
ALH -> seria 98,1KM/225Nm -> soft 122,2KM/290,5Nm -> 0,205 & korekta 142,5KM/319Nm
400-500 to normalna cena
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Kącik posiadaczy MK4
Powitać nowe twarze kącika
Potrzebuję Panowie zdjęcia pacyfików na LB5N, ktoś coś doradzi??
Potrzebuję Panowie zdjęcia pacyfików na LB5N, ktoś coś doradzi??
Chciałem samodzielnie coś takiego popełnić, ale jakoś tak się zbieram, że do tej pory nie zrobiłem. Wiadomo, że są auta, które wykorzystują długie (ale z obniżoną mocą) do jazdy dziennej, tylko sęk pewnie tkwi w tym, że one mają taką homologację, a nasze lampki nie mają. A czy się czepią to niekoniecznie, chociaż niewykluczone. Na przeglądzie nie musisz tego pokazywać w ogóle, jedziesz na światłach to ten wynalazek powinien się wyłączyć. Z miśkami może być gorzej.flatron1984 pisze:Ma ktoś może taki moduł zamontowany?
-
- Użytkownik
Właśnie o to chodzi że te auta co wykorzystują drogowe jako dzienne na pewno mają jakąś homologację. No u mnie to na przegląd trzeba byłoby je odłączyć, bo koleś wszystko dokładnie sprawdza.. Lustra z przodu, z tylu, siedzi w samochodzie i sprawdza wszystkie możliwe światła. Muszę jeszcze nad tym pomyśleć...
ALH -> seria 98,1KM/225Nm -> soft 122,2KM/290,5Nm -> 0,205 & korekta 142,5KM/319Nm
Warta jest max 500, ale wszystko zależy jak bardzo chcesz mieć ori, które bardzo ciężko dorwać.MnichPro pisze:Okej dzięki czyli 600 to za dużo?
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Można dodać przełącznik i w razie czego szybko cyk Tak samo w razie kontroli na drodze.flatron1984 pisze:na przegląd trzeba byłoby je odłączyć
Kącik posiadaczy MK4
KoJ@k Kolo co robił mi mapę nic nie mówił, żeby coś na rozrządzie przestawiać. Jak by to coś dawało to myślę, że by to zrobił. Popatrzę co się z góry dzieje...
- Chrzanek`
- Forum Master
- Kontakt:
Zmień stację diagnostycznąflatron1984 pisze:Właśnie o to chodzi że te auta co wykorzystują drogowe jako dzienne na pewno mają jakąś homologację. No u mnie to na przegląd trzeba byłoby je odłączyć, bo koleś wszystko dokładnie sprawdza.. Lustra z przodu, z tylu, siedzi w samochodzie i sprawdza wszystkie możliwe światła. Muszę jeszcze nad tym pomyśleć...
Mój sklep internetowy
Kliknij, a zostaniesz przeniesiony do mojego tematu
1.8t 4motion - R32 body - 213HP - oem+
http://bit.ly/sklep-fm_world
Mój sklep internetowy
Najlepiej na taką, gdzie nie da się wjechać bo za wysoko .Chrzanek` pisze:Zmień stację diagnostycznąflatron1984 pisze:Właśnie o to chodzi że te auta co wykorzystują drogowe jako dzienne na pewno mają jakąś homologację. No u mnie to na przegląd trzeba byłoby je odłączyć, bo koleś wszystko dokładnie sprawdza.. Lustra z przodu, z tylu, siedzi w samochodzie i sprawdza wszystkie możliwe światła. Muszę jeszcze nad tym pomyśleć...