Tak było ! Te spojrzenia pracowników KFC xd bezcenne
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
Amortyzatory tył w gti są takie same jak w seryjnym zawieszeniu? Podrzuci ktoś na to numer części?
Ewentualnie co tam wrzucić innego(poza gwintem)?
Ewentualnie co tam wrzucić innego(poza gwintem)?
Re: Kącik posiadaczy MK4
Nie chce ktoś kupić lampek z kontrolą wnętrza? ;p
Wysłane z mojego LG G3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG G3 przy użyciu Tapatalka
MistrzSylVWia pisze:Rozumiem, że jak dolewka to porządna?Dratwa pisze:a jeszcze na spotach zawsze dolewke w KFC brałem
Using Tapatalk
Kącik posiadaczy MK4
Ludziki, sorry za spamik... Nie chcecie przypadkiem czegoś z drobnicy? Pozbyć się nie mogę... A wyrzucić żal... Za grosze oddam. Generalnie wszystko do tej pory szło za cenę zasugerowaną przez kupującego
Przejrzyjcie, może ktoś ze znajomych czegoś potrzebuje? Teściowa mnie goni, żeby w końcu pokój jej "odgracić"
viewtopic.php?f=119&t=578075
Przejrzyjcie, może ktoś ze znajomych czegoś potrzebuje? Teściowa mnie goni, żeby w końcu pokój jej "odgracić"
viewtopic.php?f=119&t=578075
Kącik posiadaczy MK4
Potrzebuję jakieś informacje, co potrzeba za części przy wymianie rozrządu w silniku 2.3 V5 AGZ. Uszczelki jakie potrzeba?
Silnik będzie na bank wyciagany, więc przy okazji wypada zmienić wszystko na nowe.
Silnik będzie na bank wyciagany, więc przy okazji wypada zmienić wszystko na nowe.
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Wszystkie u siebie przy wymianie rozrządu dałem nowe uszczelki kolektora ssącego. Reszta tzn. pokrywa zaworów, rozrządu i miska olejowa to reinzosil bo chyba nie ma uszczelek do tego motoru.
Rozrząd to dwa napinacze, trzy ślizgi i dwa łańcuchy. Jeśli fura z niewiadomego pochodzenia to szykuj pieniądze na sprzęgło, uszczelniacz wału:P
Gdyby wypowiedział się tu MaciekV5 to zwróciłby uwagę na wszelkie króćce i uszczelki przy układzie chłodzenia bo to też jest niezła kombinacja...
Rozrząd to dwa napinacze, trzy ślizgi i dwa łańcuchy. Jeśli fura z niewiadomego pochodzenia to szykuj pieniądze na sprzęgło, uszczelniacz wału:P
Gdyby wypowiedział się tu MaciekV5 to zwróciłby uwagę na wszelkie króćce i uszczelki przy układzie chłodzenia bo to też jest niezła kombinacja...
Kącik posiadaczy MK4
Sprzęgło jeszcze chodzi dobrze, ale zobaczymy co wyjdzie po zrzuceniu skrzyni
Uszczelnienia wału to droga zabawa?
Uszczelnienia wału to droga zabawa?
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Ale się spuszczacie nad tymi Golfami. One już mają po 16 lat, stare rupiecie. Mój ma dożywocie tak jak Łada Kasy w niego poszło już więcej niż on rynkowo jest warty. Opłaca się to sprzedawać? Nie sądzę. Chociaż wiem co mam i co jest zrobione szczególnie, że w rodzinie jest od nowości. Mam jakiś tam plan na najbliższe lata w tym nowe daily, Golf na grubo i zlotówa. Marzenia są po to żeby je spełniać.
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Jestem wujek dobra rada w temacie tych silników to pytaćmass143 pisze:Gdyby wypowiedział się tu MaciekV5 to zwróciłby uwagę na wszelkie króćce i uszczelki przy układzie chłodzenia bo to też jest niezła kombinacja...
Pewnie jak u większości na forum. Porobić, sprzedać, a później nowy właściciel jezdzi bezawaryjnie kilka ładnych latpeppa_814 pisze:Kasy w niego poszło już więcej niż on rynkowo jest warty
- kostek007
- Gadatliwa bestia
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT