a no fakt, jest jeszcze taka opcjaJarek_NS pisze:cd player a do niego dopiero zmieniarke.

Moderator: VIP
a no fakt, jest jeszcze taka opcjaJarek_NS pisze:cd player a do niego dopiero zmieniarke.
A jaki kabel do połączenia między zmieniarką a cd Player?Jarek_NS pisze:Do radia podpinasz cd player a do niego dopiero zmieniarke. Zmiana cd player - zmieniarka odbywa się z panelu pleyera..:MECENAS:. pisze:Jest możliwość podłączenia zmieniarki tej na 1cd co jest zaraz kolo radia i następnie dodatkowej drugiej tej w bagażniku na 6cd?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Nie wiem co tam siedzi dokładnie, bo wymieniał któryś z poprzednich właścicieli. Może zmienie kiedyś na jednomas i VR6RA_FEEL_IT! pisze:sprzęgło jakie?
Zwykły kabel do zmieniarki. Bo gniazdo jest takie samo..:MECENAS:. pisze:A jaki kabel do połączenia między zmieniarką a cd Player?Jarek_NS pisze:Do radia podpinasz cd player a do niego dopiero zmieniarke. Zmiana cd player - zmieniarka odbywa się z panelu pleyera..:MECENAS:. pisze:Jest możliwość podłączenia zmieniarki tej na 1cd co jest zaraz kolo radia i następnie dodatkowej drugiej tej w bagażniku na 6cd?
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
.:MECENAS:. pisze:Jest możliwość podłączenia zmieniarki tej na 1cd co jest zaraz kolo radia i następnie dodatkowej drugiej tej w bagażniku na 6cd?
Kondzio pisze:Ogarnia ktoś na forum niemieckie przepisy? Chodzi mi o zachowanie niemieckich policjantów do kątow, naciągow i przelotow w aucie które będzie na Polskich blachach, ale jeździć będzie po niemieckich drogach. I co jeśli w aucie będzie AR, ale bez papierów?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości