Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
czyli że coRobson91 pisze:Tylko żeby go doładowywał do końca
Ja miałem Futury w dwóch autach...nie polecam
Ostatnio zaskoczył mnie Bosch...chyba S4...auto stało tydzień nie jeżdżone, a że mam na stałe podpiętą kamerkę i nawigacje to był problem z odpaleniem...rozrusznik zrobił niemrawo dwa obroty ale silnik nie zaskoczył, słysząc że jest problem z aku odpuściłem szybko kręcenie dlatego że czasami są problemy z odpaleniem za pierwszym razem kiedy auto stoi na słońcu - za drugim razem pali normalnie . Kolejna próba...kręcę tyle na ile pozwoli aku - czyli kilka obrotów...niestety silnik nie zaskoczył...przy trzeciej próbie rozrusznik już nie miał siły zakręcić i tutaj zdziwienie maksymalne - nie wyzerował się licznik ...czyli napięcie nie spadło jakoś drastycznie pomimo ewidentnego braku prądu.
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
yogi_ziom, nie sprawdzałem, w sumie nie powinna się zmienić, bo rozkręcone było chyba na tej jednej śrubie sworznia.
Ale podjadę chyba jutro obczaić czy się coś zmieniła, bo już nie mam pomysłów. W sumie jakby się zmieniła to by też przy jeździe na wprost bez gazu go ściągało, a jest dobrze.
Ale podjadę chyba jutro obczaić czy się coś zmieniła, bo już nie mam pomysłów. W sumie jakby się zmieniła to by też przy jeździe na wprost bez gazu go ściągało, a jest dobrze.
Kącik posiadaczy MK4
Takie pytanie wkładając gwint mtsa zmieniać łaczniki stabilizatorów? czy ori wystarcza?
dodatkowe pytanie na przegladzie patrza na gwint?
dodatkowe pytanie na przegladzie patrza na gwint?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
nie wiem czy wysunąłbyś półoś... a jeśli sworzeń był odkręcony to jednak zbieżność poszła się kochaćPaviarotti pisze:rozkręcone było chyba na tej jednej śrubie sworznia
nie masz przypadkiem na myśli stabilizatora ? łączniki zostają... a stabi w zależności jak nisko chcesz zejśćkaracz pisze:wkładając gwint mtsa zmieniać łaczniki stabilizatorów? czy ori wystarcza?
mnie się gość pytał co to za samoróbka ...tylko z tyłu miałem gwintkaracz pisze:przegladzie patrza na gwint?
Później założyłem z przodu, pojechałem na ustawienie świateł i...na stacji diagnostycznej nie ustawili mi świateł bo:
- nie mogłem dojechać do końca linii diagnostycznej gdzie był przyrząd do ustawienia świateł
- w ogóle nie wjechałem na linię diagnostyczną bo wkoło kanału był krawężnik 8cm - ponoć przepisowy...że niby jest to minimalny prześwit - nie udało mi się tego znaleźć w żadnym rozporządzeniu czy czymś podobnym...i w ten sposób dowiedziałem się na dwóch stacjach że moje auto nie przejdzie przeglądu
Kącik posiadaczy MK4
http://www.mapet-tuning.com/sklep/cznik ... l83sgucu97" onclick="window.open(this.href);return false;
dokładnie o to mi chodzi
dokładnie o to mi chodzi
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
Hmm, ale nawet jeśli by się trochę zmieniła to nie ściągało by tak piekielnie przy przyspieszaniu chyba przy delikatnym gazie jest ok, ale jak się dociśnie i puści kierę to skręca ostro.Qto pisze:nie wiem czy wysunąłbyś półoś... a jeśli sworzeń był odkręcony to jednak zbieżność poszła się kochać
Kącik posiadaczy MK4
Paviarotti, może podczas zbijania poluzowała się półoś i dlatego przy przyśpieszaniu znosi, a może tak jak mówią z tym sworzniem, dziwna sprawa
karacz, nie musisz tego kupować
karacz, nie musisz tego kupować
AUDI ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=577948" onclick="window.open(this.href);return false;
golf w serii -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507659" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam:
-dystanse przelotowe 8mm ze śrubami- 100zł
golf w serii -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507659" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam:
-dystanse przelotowe 8mm ze śrubami- 100zł
Re: Kącik posiadaczy MK4
Ja pojechałem ustawić światła to gość mówi żebym wysiadł i on wjedzie na co musiałem mu powiedzieć że nie ma opcji bo jest obniżone i urwie coś albo mi albo sobie bo wjazd na rolki przy większej prędkości skutkował całusem zderzaka z podłogaQto pisze:mnie się gość pytał co to za samoróbka ...tylko z tyłu miałem gwintkaracz pisze:przegladzie patrza na gwint?
Później założyłem z przodu, pojechałem na ustawienie świateł i...na stacji diagnostycznej nie ustawili mi świateł bo:
- nie mogłem dojechać do końca linii diagnostycznej gdzie był przyrząd do ustawienia świateł
- w ogóle nie wjechałem na linię diagnostyczną bo wkoło kanału był krawężnik 8cm - ponoć przepisowy...że niby jest to minimalny prześwit - nie udało mi się tego znaleźć w żadnym rozporządzeniu czy czymś podobnym...i w ten sposób dowiedziałem się na dwóch stacjach że moje auto nie przejdzie przeglądu
Wysłane z mojego Monster X5 Pro przy użyciu Tapatalka
Raczej trudno wyjąć półoś bez luzowania wahaczaPaviarotti pisze:yogi_ziom, nie sprawdzałem, w sumie nie powinna się zmienić, bo rozkręcone było chyba na tej jednej śrubie sworznia.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Kącik posiadaczy MK4
Dzisiaj wyjezdzajac z przegladu za mną wjezdzal jakis dziadzia citroenem, odjechalem, stanalem na boku z chlopakami na bajerke, po chwile wola nas diagnosta, zeby pomóc wyciągnac dziadzie, bo wjechal autem do kanalu. a ja myslalem, ze to na yt tylko takie jajca.
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
Re: Kącik posiadaczy MK4
Skądś się na tym yt biorą takie filmy i będą ci piedrolić że ty stwarzasz większe zagrożenie bo ci felga wystaje niż taki dziadzia co nawet prosto jeździć nie potrafi
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
- Paviarotti
- Lord GTI