też brałem ten zestaw...później dowiedziałem się w ASO, że mogę samą uszczelkę kupićbjoern pisze:Maggot, weź ten zestaw naprawczy

Osram NBU - polecam

Moderator: VIP
też brałem ten zestaw...później dowiedziałem się w ASO, że mogę samą uszczelkę kupićbjoern pisze:Maggot, weź ten zestaw naprawczy
Ale ja nic nie pisałem, że robiłem cokolwiek z wahaczamisebekgolf pisze:Jeśli chodzi Ci o śruby które trzymają tylne poduszki/silentblocki/gumy wahacza ( te duże okrągłe) to tam jest... nakrętka a nie przyspawany gwintlwlw pisze:Chodzi mi o to, w co się wkręca te śruby.
Też tak czytałem, ale nie miałem wyboru, bo to z ubezpieczenia i po ponad roku (ok. 30 kkm) jest OK.Robson91 pisze:Sztomel, ale norglas to badziewny zamiennik wstawiło mi w SC któren ma 16 lat i 50 tyś przebiegu i po roku wygląda gorzej jak stara po 15 latach
mass143 pisze:Kojarzę jeden użytkownika z forum na szerokich zw4 chyba i Jazz Blue na XXR 527,fajnie, że było takie zróżnicowanie marek ;d
Napisz do dawmacbjoern pisze:pany takie xxry są gdzies do kupienia w 19"? ale nie "dare"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości