panowie może macie jakieś foto info jak to ze spasem przodu przy feldze 9,5J i et 38... jakiś dysk zeby nie wadziło od tyłu, camber, ile będzie wystawać bo napewno będzie... przy oponie 205/40 to ma grać w 18 calach i na gwincie
choc info o tyle też sie przyda...
powiem tak... co do tej borci fajnie to nwet bez kątów wygląda... jeżeli coś to albo wszystkie 4 łapki pochylone albo w ogóle... liczę na dobrą okazję z camberami na przód i te 1,5 stopnia pochylić i przód i troszkę więcej tył... patrząc na tą bore z linku oczywiście... mam nadzieje że jr3 maja taką samą wklęsłość bo parametry są te same...
Jak wygląda sprawa gałki z a3? mam gałkę z mieszkiem z chromowaną ramką, kupując takie coś http://allegro.pl/galka-zmiany-biegow-z ... 98609.html" onclick="window.open(this.href);return false; mogę to przełożyć do tej chromowanej ramki?
theblues888, a czy ten ten borewicz to przypadkiem na powietrzu nie jest?
mass143, najprawdopodobniej przypasuje Ci to i bedziesz mogl normalnie przelozyc, no i obowiazkowy mod czyli przyciecie drążka. tez o tej z A3 myslalem, bo bardzo fajna, a podczas jazdy dobrze lezy w dloni.
Ma ktoś może nr obwódki (plastiku)drązka co widac na nim jaki bieg jest wbity w automacie?
Mój troszke jest porysowany, a nie wiem czy jest możliwośc spolerowania tego, bo nie wiem czy to plastik czy alu