nigdy nie zakładane

Moderator: VIP
1600 zł za kilka kawałków plastiku i aluminium, serio?szczyku pisze:oddam cały komplet za 370 euro, brak tylko rączki kierowcy (komplet na 5 drzwi)
Nie.golf3dawid pisze:Też tak macie że jak klima jest włączona (nawiew na szyby 19-20*) to wiatraki nie chodzą a jak kliknę off i włącze ponownie to się właczaja
jhosef pisze:Fakt, ze wygląda nieźle w konsoli. Ale kupując radio nie zaprojektowane przez nastolatka, tez będzie dobrze wyglądać.
Zwłaszcza w dobie technologii Mirror Link (nie wspominając o panelach dotykowych...) MFD prezentuje się blado.
Radio znanych producentów będzie miało końcówkę mocy 4x50W około (realnie 25W). A MFD ma ile 4x25? RNS510 ma 4x20W - realnie naście?.
A ogłoszenia - MFD tanio 800 zł...
Wolałbym nowego Harrman/Karton czyli Kuger & cos tam za 1100 zł z gwarancją.
A wierz mi że znajdę, zobacz rachunek ile to kosztowało, zakup kilka tygodni temu.Azgorath pisze:1600 zł za kilka kawałków plastiku i aluminium, serio?szczyku pisze:oddam cały komplet za 370 euro, brak tylko rączki kierowcy (komplet na 5 drzwi)Wątpię, żebyś znalazł kogoś kto to kupi nawet za 300 euro, no ale powodzenia.
Ale ja wiem ile coś takiego kosztuje w ASO, wystarczy zobaczyć chociażby na ceny na getem, ale dla mnie śmieszne jest właśnie to, że takie rzeczy tyle kosztują, masakra jakaśszczyku pisze:A wierz mi że znajdę, zobacz rachunek ile to kosztowało, zakup kilka tygodni temu.Azgorath pisze:1600 zł za kilka kawałków plastiku i aluminium, serio?szczyku pisze:oddam cały komplet za 370 euro, brak tylko rączki kierowcy (komplet na 5 drzwi)Wątpię, żebyś znalazł kogoś kto to kupi nawet za 300 euro, no ale powodzenia.
szczyku pisze: za 200zl
zgadzam się.szczyku pisze: nie ma lepszego radia do mk4
to tak, jakby kupić nokie 5110 (premiera w 97r. tak jak MFD) w cenie galaxy s3 i się tym jarać "bo mnie stać"szczyku pisze: jak ktoś kupuję za 800zl to jego sprawa
Nie, niedobre tylko przestarzałe. Jak na OEM to gra dobrze.szczyku pisze: to niedobre radio
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości