Notygras pisze:Widze ze temat z mfd wrze. Mam na sprzedaz mfd c z mapami antena i innymi potrzebnymi ************ info pw

Moderator: VIP
Notygras pisze:Widze ze temat z mfd wrze. Mam na sprzedaz mfd c z mapami antena i innymi potrzebnymi ************ info pw
A ile to jest warte?karacz pisze:wow 200zł za MFD
Dokładnie. Ja map nie używam ale radia bie zmienię. Wyglada po prostu idealnie w desce nmacabra_ pisze:jhosef, dokładnie, taka prawda, funkcjonalnie to już kompletny zabytekAle wielu osobom zależy na oem wyglądzie konsoli stąd te chore ceny...
mówiąc o chorych cenach myślę o max. 5 stówkachjhosef pisze:A ogłoszenia - MFD tanio 800 zł...
Dziękimajster heniek pisze:6R0941531FAPV bez halogenówchecin pisze:chromowany włącznik świateł
6R0941531G z halogenem
Z Up! też pasuje.checin pisze:Dziękimajster heniek pisze:6R0941531FAPV bez halogenówchecin pisze:chromowany włącznik świateł
6R0941531G z halogenem
Twój przykład to moim zdaniem szukanie dziury w całym. Przecież zawsze można wziąść i daną aplikacje zminimalizowaćlwlw pisze:Apka na smartfona oczywiście fajna rzecz, tylko też ma swoje minusy. Bo o to nagle okazuje się, że potrzebuję nawigacji, potrzebuję zadzwonić, może zdjęcie zrobić, uruchomić inne apki... Wszystko na jednym urządzeniu. To co jest największą zaletą, staje się jednocześnie wadą...
co za bzduralwlw pisze:Apka na smartfona oczywiście fajna rzecz, tylko też ma swoje minusy. Bo o to nagle okazuje się, że potrzebuję nawigacji, potrzebuję zadzwonić, może zdjęcie zrobić, uruchomić inne apki... Wszystko na jednym urządzeniu. To co jest największą zaletą, staje się jednocześnie wadą...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości