" onclick="window.open(this.href);return false;
Tylko cena

Tu już bardziej przyjazne dla kieszeni
Moderator: VIP
A kto pierwszy wspominał o bezdotykowym osuszaniu?italiano_83 pisze:Nie kusić tutaj gadżetami
Może jeszcze nie pierwsza ale na pewno uprzyjemnia aplikacjęsliwa404 pisze:Red zapach pierwsza liga.
Sam jestem ciekawy, który z nich pierwszy padnie. Ja jednak obstawiałbym minimalne zwycięstwo BSDsliwa404 pisze:W szoku jestem jak dobrze działa BSD bo nałożyłem na czysty lakier na błotniku, zobaczę jak długo się utrzyma względem reda
Zgadza się. Fajnie działa ale teraz mam już ponad 4 miesiące Gyeon View i jak na razie nigdzie się nie wybierasliwa404 pisze:jestem bardo zadowolony z Glaco.
A kto wrzucił film na którym osuszają bezdotykowopiteks pisze:A kto pierwszy wspominał o bezdotykowym osuszaniu?![]()
Siuwaxy i insze angel wax-y a potem mega oszczędne aplikacjepiteks pisze:Polecam kiedyś Zymole.
Dobrze zaaplikowany poleży trochę, wiadomo dół auta i przód maski odpadną szybciej, ale biorąc pod uwagę łatwość aplikacji trudno wymagać więcej, w końcu to doraźny środeksliwa404 pisze: W szoku jestem jak dobrze działa BSD
Byłeś pierwszyitaliano_83 pisze:To jest fajny bajer szczególnie ze względu na właściwości odpychające wodę, dmuchawą można wtedy osuszyć auto bez ręcznika.
Nie powinno się siadać przed kompem popiteks pisze:Ech, przypomniało mi się jak kiedyś ktoś na forum rzucił, że chciałby się zajmować detailingiem ale "tak zdroworozsądkowo"![]()
![]()
![]()
Chyba nie wiedział co pisze![]()
sliwa404 pisze:RED:
Teraz jak lakier jest po korekcie, to ciężko aparatem oddać to jak wygląda auto po różnych produktachsliwa404 pisze:Szajn po Redzie:
Kropelki oko ciesząpiteks pisze:Panowie! Kropelki macie piękne![]()
Znaczy się szmalce robotę robi dobrąsliwa404 pisze:Zaskoczę was, jedyne co dostało korektę to maska i błotnik przód prawy. Na resztę nie miałem czasu. Będzie cieplej będziemy robić .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości