49, mala pomylkasebekgolf pisze:45/49/52 Też siedzisz u skośnych ?

Moderator: VIP
49, mala pomylkasebekgolf pisze:45/49/52 Też siedzisz u skośnych ?
of coursesebekgolf pisze:Ty pewnie co weekend w domu
Tez bym mogl, ale niechce mi siesebekgolf pisze:ja po całym świecie śmigam
Zapomnij z kalkulatora, albo aso, albo ktoś kto rozkodowuje radia, temat przerabialem.karacz pisze:Macie kalkulator do rozkodowania MFD?
Ja kupiłem dwie bez anteny, nie zapłaciłem więcej niż 200zl sztuka, antena gps na allegro 30zl.markk pisze:ile srednio trzeba dac z mfd wersji D z anteną gps ?
co potrzeba żeby zestaw hulał ?szczyku pisze:Zapomnij z kalkulatora, albo aso, albo ktoś kto rozkodowuje radia, temat przerabialem.karacz pisze:Macie kalkulator do rozkodowania MFD?Ja kupiłem dwie bez anteny, nie zapłaciłem więcej niż 200zl sztuka, antena gps na allegro 30zl.markk pisze:ile srednio trzeba dac z mfd wersji D z anteną gps ?
to co pół roku powinno się wymieniać...Azgorath pisze:a jeśli chodzi o kabinowy
płyta z mapąmarkk pisze:mfd , kabel z anteną? reszta standardowa kostka?
szczyku pisze:Zapomnij z kalkulatora, albo aso, albo ktoś kto rozkodowuje radia, temat przerabialem.karacz pisze:Macie kalkulator do rozkodowania MFD?Ja kupiłem dwie bez anteny, nie zapłaciłem więcej niż 200zl sztuka, antena gps na allegro 30zl.markk pisze:ile srednio trzeba dac z mfd wersji D z anteną gps ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości