9.5 ;>
Moderator: VIP
i o to chodzi, jesteś zadowolony i nie ma powodów do zmiany.Jeżdże tą gadzina już 4,5 roku... nie nudzi mi się i to jest najważniejszenie sypie sie, brak jakichkolwiek nowoczesnych systemów umilania czasu w serwisie
w tym roku zawitam do aligatora podniesie troche moc i będę nim jeździł kolejne 4 i pół roku.
nie nie jak szał to tylko w prawie 20 letniej RAV -4truckman pisze:Kij w ten szał, ważne, że fajnie i przyjemnie przemieszcza się człowiek tym samochodem i podoba się Tobie wizualnie, reszta się nie liczy, bo szał na ulicy może zrobić równie dobrze Astra 3ka w kabriolecie( 3 letnia), BMW e38( 20 letnie), Kia Sportage( 4letnia), X5( 13 letnie) i tak dalej.
a co tam ulice nie daleko ciebie znalazłem niezły tor do smigania czeladz gdzies po jakiejs kopalni saturn mega terenPiwu pisze:martin jak kupiłeś auto odpowiednie na bytomskie ulice to najgorsze wyrównali
Piwu pisze:(a wtedy było ich mało)
Wiem o tym, dlatego e38 to jest takie marzenie którego nie zrealizuję. Same zajazdy po 500 tys przebiegu, koszta masakryczne, ruda to już zjada. Niestety, ale ze starszych aut trzeba patrzeć na koszta. To co w B3 zrobiłem za 10 tys, w B5FL kosztowało by 20 tys, a w E38 pewnie z 40truckman Twój pastuch to już gatunek na wymarciu... niby jeszcze są, ale większość do kapitalnego remontu... Kuzyn ma warsztat i mówi, że ciężko już znaleźć b5fl czy a4 b6 z całymi progami, żeby bez problemu na podnośnik wrzucić. Takie mamy fajne bezwypadkowe samochodziki.
Niedawno u niego stało A6 C5 2.7 BiTurbo. Autko ładne, ale z odległości. Przebieg jakieś 200 - 300 tys, ale drugie tyle w pamięci, silnik do wymiany. Zawory dostały kolizji. Babka była przekonana, że ma fure bezwypadkową, a tam patent na paten
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości