Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
no spoko:P tylko tak to wygladało jakby do mnie bylo skierowane ale nie powiem, bo sam kupilem szajs od goscia z forum, który niby był ok... a pozniej "u mnie działalo dobrze, wszystko było ok"
Kącik posiadaczy MK4
kącikowcy każdy z nas, was ma parcie na mfd. Wiadomo jakie one mają ceny. A co powieta na RNS z Audi? Np. jak to http://allegro.pl/audi-navigation-plus- ... 67502.html" onclick="window.open(this.href);return false;. Cena niewygórowana a to że po bokach jest trochę rzeźby, żeby zmieścić w konsole to szczegół. Ale tak to wyświetlacz wygląda jak w MFD. Ale jaką to ma ver. w porównaniu do VW?
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Co tam MFD polecam Pioneer F900BT
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Re: Kącik posiadaczy MK4
Powiedzcie kącikowcy czy dużo rzeźby jest z montażem elektrycznej nagrzewnicy? Ktoś tu pisał kiedyś, że montował. Jakby tak w paru słowach kto streścił byłoby super.
Może masz ciągle zamknięty obieg - zobacz czy zmienia się cokolwiek jak przestawiasz - powinno być słychać. W czwórkach tam się chrzani czasem ten silniczek czy coś tam między nim a klapką.karacz pisze:Panowie strasznie paruja mi szyby, nawet jak nawiew wlaczony to z tylu w ogole nie chca odparowac
Re: Odp: Kącik posiadaczy MK4
Zadowolony z zakupu jak widaćcezarekane pisze:cinek2004, pamiętasz Audi które oglądałem dla Twojego kumpla (S3), pisałem że to syf. Ale ktoś go kupił, nawet wiem kto
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Ale może komuś zależy na OEMowym wyglądzie. Np mi.logo1024 pisze:Co tam MFD polecam Pioneer F900BT
Kącik posiadaczy MK4
Regulator ściemniania deski rozdzielczej pod xenon - 1J0 941 333 B zna ktoś rozmieszczenie pinów?
- golf3dawid
- Forum Master
Re: Kącik posiadaczy MK4
Ciebie i tak nie wpuszcza.peppa_814 pisze:Żeby wjechać do Sosnowca to większe wymagania niż za granicę. Ważny paszport, wiza, kontrole przy wjeździe. Masakra.
Kypke i tak nie kupisz. Polecam soczewki depo.
Ostatnio zmieniony pn gru 29, 2014 00:24 przez golf3dawid, łącznie zmieniany 1 raz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Co mnie to
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.