zmieniarke mam a AUXa jeszcze nie podłaczyłem. Gniazdo mam ale jakos nie moge sie zebrackaracz pisze:Ma ktoś w swoim MFD podłączoną zmieniarkę i wyjście na auxa?

Moderator: VIP
zmieniarke mam a AUXa jeszcze nie podłaczyłem. Gniazdo mam ale jakos nie moge sie zebrackaracz pisze:Ma ktoś w swoim MFD podłączoną zmieniarkę i wyjście na auxa?
nakrętka jest 12 kątna , po wykręceniu zalecana wymiana na nowąjoseph82 pisze: 12 kątna
Są jakieś dwójniki, czy przejsciówki? bo z tego co widzę to aux wchodzi w to wejście gdzie jest podpięta zmieniarka ( niebieska wtyczka)krzyzak pisze:zmieniarke mam a AUXa jeszcze nie podłaczyłem. Gniazdo mam ale jakos nie moge sie zebrackaracz pisze:Ma ktoś w swoim MFD podłączoną zmieniarkę i wyjście na auxa?
oba gwinty jednakoweLampart pisze:dzieki a w lewym przednim kole gwint tej nakrętki jest normalny?tzn dokręcam zgodnie z ruchem wskazówek zegara?
a powiem szczerze ze zapomiałem jak to sie podłacza, bo kiedys greg mi powiedział ale jeszcze wtedy nie miałem ori wejscie AUX zapomoało mi siekaracz pisze:Są jakieś dwójniki, czy przejsciówki? bo z tego co widzę to aux wchodzi w to wejście gdzie jest podpięta zmieniarka ( niebieska wtyczka)
ja mam, w czyms pomoc?karacz pisze:Ma ktoś w swoim MFD podłączoną zmieniarkę i wyjście na auxa?
Ja mam zmieniarke usb z aux i ona ma rozgaleznik, ze mozesz wpic tez ori zmieniarke cd, czy dziala nie wiem bo wywalilem zbedny balast z autakaracz pisze:Są jakieś dwójniki, czy przejsciówki? bo z tego co widzę to aux wchodzi w to wejście gdzie jest podpięta zmieniarka ( niebieska wtyczka)krzyzak pisze:zmieniarke mam a AUXa jeszcze nie podłaczyłem. Gniazdo mam ale jakos nie moge sie zebrackaracz pisze:Ma ktoś w swoim MFD podłączoną zmieniarkę i wyjście na auxa?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości